Tror du, at verden var grå og stille dengang din bedste var ung? Nej vel? Ragnarocks bedstemor Anna og bedstefar Poul har et fotoalbum fyldt med billeder fra deres ungdom. Men det er så svært at huske, hvordan det virkelig var at være ung dengang. Hvordan dansede man, hvilken musik lyttede man til, hvordan ville billederne have set ud, hvis det var små videoer? På museet står vi klar med bedsternes billeder, men vi har brug for DIN hjælp til at sætte skub i deres hukommelse ved at matche den rigtige lyd, dans og stemning, der passer til.

Tag familien i hånden og lad bedsterne guide jer gennem udstillingen, til de steder der kan hjælpe jer med at give dem hukommelsen tilbage. Husk: Det er ikke alt, man kan læse sig til, og du får brug for at afprøve både danse-mooves, sangstemme og lungefunktion i jagten på lyden og følelsen af bedsternes ungdom.

Arrangementet er primært rettet mod familier og børn i aldersgruppen 6-12 år.

17.- 20. oktober. Alle dage kl. 11-14
RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde