Tag med musikjournalist Per Wium på en rejse ind i Hendrix’ univers, når vi byder indenfor til foredrag om hans album “Axis: bold as love”, der udkom 1. december 1967, og placerede sig mellem hans første album “Are You experienced” og hovedværket (fra 1968) dobbelt-LP’en “Electric Ladyland”.

“Axis” er i høj grad et studie-album. Kun to af sangene “”Spanish castle magic” og “Little wing” var regelmæssigt på live-repertoiret. Hendrix eksperimenterede på dette album med både udtryk og med lydeffekter; han spillede guitar over en roterende Leslie-højttaler på “Little wing”, og med meget effektfuld wah-wah-pedal på den jazzede “Up from the skies”.

Musikjournalist Per Wium fortæller om musikken på dette andet Hendrix-album, naturligvis med afstikkere til sange fra pladerne inden og efter.

7. december, kl. 19.00-20.30
65 kr. Billetter købes på billetto.dk eller i museets butik