Nyd en kold øl, en lun kop kaffe eller måske lidt fra menuen til lyden af helt nye og sprøde toner. Slå dig ned i vores hyggelige café og lad op til weekenden, når RAGNAROCK én gang om måne-den byder på koncert med nye musiknavne. Denne fredag giver vi scenen op til:

MusiCreator

Gruppen består af elever fra Katedralskolens særlig musiklinje, hvor lærere fra Roskilde Musiske Skole og MGK Sjælland underviser. Det nye hold spiller både nytolkninger af numre og numre, de selv har skrevet siden sommerferien.

Ses vi?

27. oktober, kl. 15.00-16.45

Fredagsjam er ”kravlegård” for nye upcomming musikere, der på RAGNAROCKs caféscene får mulighed for at optræde for et publikum og prøve repertoiret af. Måske kan du være en af de første til at opleve morgendagens musikhistorie.