Nyd en kold øl, en varm kop kaffe eller måske lidt fra menuen til lyden af helt nye og sprøde toner. Slå dig ned i vores hyggelige café og lad op til weekenden, når RAGNAROCK udvalgte fredage byder på koncert med nye musiknavne. Fredagsjam er ”kravlegård” for nye upcomming musikere, der på RAGNAROCKs caféscene får mulighed for at optræde for et publikum og prøve repertoiret af. Måske kan du være en af de første til at opleve morgendagens musikhistorie. Denne fredag giver vi scenen op til:

De Lyse Timer:
Den dansksprogede trio debuterede i 2017 med singlen Blodmåne, der i september gik direkte ind som nr. 1, på P3’s Barometerliste, og ramte første pladsen flere gange siden da. En single, som hos værten Stine Rosenfeldt vakte minder om 80’er lyd, voksendans og rødvin

Gordon June:
The Danish indie/folk band Gordon June, has over a short period of time created a very personal and original sound. The music travels through a vast amount of musical land-scapes, while holding the lyrics and the vocals as the main focus point. Lead singer Alex Tao conveys these with great empathy and conviction in this storytelling universe. The themes move from love, loss, questions to the past, to fictive interactions with questionable characters. This gives room for the listener to both wonder and yet play along.

26. januar, kl. 15.00-16.45
Museum RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde