Nyd en kold øl, en lun kop kaffe eller måske lidt fra menuen til lyden af helt nye og sprøde toner. Slå dig ned i vores hyggelige café og lad op til weekenden, når RAGNAROCK udvalgte fredage byder på koncert med nye musiknavne.

Fredagsjam er ”kravlegård” for nye upcomming musikere, der på RAGNAROCKs caféscene får mulighed for at optræde for et publikum og prøve repertoiret af. Måske kan du være en af de første til at opleve morgendagens musikhistorie. Denne fredag giver vi scenen op til:

Mathias Kristoffer:
Mathias Kristoffers sangskrivning er skabt med et traditionsbevidst øre og en venstrehåndsagtig, autodidakt fornemmelse for musikken. Markeringerne er flydende – her er det melodien og fortællingen, der bestemmer sangens struktur. Sangene er umiddelbare og bærer præg af et nærvær – på en gang båret af styrke og skrøbelighed, der skinner ud gennem stemmen og hans performance. Det giver en levende lyd.

På tekstsiden er ambitionerne de samme. Klassiske emner som ulykkelig kærlighed og mødet med døden reflekteres hos Mathias Kristoffer. De vendes på hovedet og bliver for eksempel til den ironiske fortælling om ung, ulykkelig kærlighed, til et spøgelse eller til mødet med døden som drageflyvende knægt ved Vesterhavet. Teksternes fokus på
livsændrende og ofte umulige øjeblikke vidner om sange med noget på hjerte – alle med en iboende følelse af længsel til fælles.

Live forenes dette udtryk med Anna Roemers skarpe el-guitar enten i rollen som ambient stemningsskaber eller med sine heksene guitarroller.

Wild Forest
Efter en sommer med koncerter i hele landet og en tour i Kina er Wild Forest for alvor på vej ud over stepperne. I en cocktail af svævende folk, melodisk rock og sitrende energi er både det danske og kinesiske publikum blevet mødt af et rockband i topform. I december udkom bandets første EP.

23. februar, kl. 15.00-16.45