Det går lige i mellemgulvet, når højttalerne på RAGNAROCKs eventscene slipper kræfterne løs og lader den buldrende, bankende rockhistorie fylde rummet. I en serie på i alt ni aftener i 2018 fortæller nogle af Danmarks mest vidende rockeksperter om dansk og international rockhistorie i ord, billeder og musik, med afsæt i de største navne – og med volumenknappen vredet godt rundt.

Med til oplevelsen hører hver gang et godt glas friskbrygget øl fra det nyetablerede, ultralokale Musicon Mikrobryggeri, som brygger øl med håndkraft og høje mål for kvaliteten. Ligesom rockens største navne har flyttet grænser i musikken, har det lille bryggeri en ambition om at skubbe grænserne for øl.

Dette er årets ottende foredrag – denne gang om Led Zeppelin.

Mig og Zeppelin
Led Zeppelin blev født i Gladsaxe Teen Club i 1968 på Egegård Skole – en helt almindelig folkeskole. Til stede var den aften skoledrengen Jørgen Angel med sin mors feriekamera. Han var fotograf for klubbens blad. Siden dengang er Jørgen Angel en af de danskere, der har fulgt Led Zeppelin tættest – både da gruppen eksisterede i 1970’erne og i det nye årtusind. Han har mødt alle tre nulevende medlemmer af Led Zeppelin flere gange i nyere tid, og Jimmy Page har brugt den danske rockfotografs billeder mange gange – bl.a. i Pages egen store billedselvbiografi og i de seneste remasterede genudgivelser. I oktober udkommer Led Zeppelins egen jubilæumsbog – med et par håndfulde af Jørgen Angels billeder.

Når Jørgen Angel d. 14. november indtager scenen på RAGNAROCK og sætter spot på Led Zeppelin med sit billedforedrag, bliver det ikke en leksikalsk gennemgang af Led Zeppelins liv og musik. Det bliver rockfotografens personlige erindringer om møder med gruppen – illustreret med mange af hans berømte billeder. Derfor har billedforedraget fået titlen ‘Mig og Zeppelin’.

14. november kl. 19-21
Pris: 110. Billetter købes på Billetto.dk

Kommende foredrag i rækken af ‘Rockgiganter og mikrobryg’:

12/12: Elvis v. Bertel Nygaard