Gasolins fanbreve, Sanne Salomonsens crewjakke og LOCs stodderstok er med i mini-udstillingen, når ’RAGNAROCK – museet for pop, rock og ungdomskultur’ igennem halvanden måned rykker ind i WAVES Shoppingcenter og giver centerets besøgende en smagsprøve på det unikke museum.

Tanken er både at give folk en mulighed for at møde RAGNAROCK midt i deres hverdag og samtidig at give dem mulighed for at opleve et møde med musikken, som man ikke normalt får i et shopping center.

– Rock og pop har rigtig stor betydning i mange menneskers liv, både som et soundtrack til hverdagen og i livets særlige øjeblikke. RAGNAROCK er fortællingen om, hvordan især unge gennem tiden har brugt musikken som et frirum til at lære sig selv at kende. Til at udforske, hvordan man vil se ud, hvad man mener og hvem man er – og måske ligefrem til at skubbe grænser og udfordre verden. Det er dén fortælling, RAGNAROCK folder ud, og det er den fortælling vi gerne vil give folk mulighed for at møde på WAVES – midt mellem indkøb af årets børnesandaler og de sidste anskaffelser til konfirmationen, fortæller museumsinspektør Mia Ramsing Jensen.

Som en del af ’Mødet med musikken’ inviterer RAGNAROCK og WAVES til værkstedshygge, hvor børn og voksne sammen kan få sig en pause fra indkøbene og skabe noget selv:

Værkstedshygge for hele familien
4. maj kl. 15 – 19: Lav din egen analoge højttaler til din mobiltelefon, så slipper du for både strøm, ledninger og Bluetooth

11. maj kl. 12.30 – 15.30: Lav din helt egen TATOO. Mange musikfans har gennem tiden brugt tatoveringer til at vise deres kærlighed til en bestemt form for musik, et band eller en kunstner. Mulighederne er mange, og bare rolig, de går af i vask.

19. maj kl. 12.30 – 15.30: Lav din egen fan t-stirt, vi står parat med, farver, palietter, t-shirts, sikkerhedsnåle og alskens andre ting og sager.

26. maj kl. 12.30 – 15.30: Lav seje perleplader, lav vinylplader, kassettebånd, guitar, m.m. Fantasien sætter ingen grænser.

RAGNAROCK kan mødes fra 4. maj til 13. juni i lokalet lige ved siden af WAVES’ Information.

GIV OS DIN TOP 3 OG VIND!
RAGNAROCK fejrer det hele med en rask konkurrence, og du kan være med:

Hvilke tre musiknumre har betydet mest i dit liv? Like os, del konkurrenceopslaget og giv os din Top 3 i opslagets tråd – så bliver det måske dig, der vinder vores særlige familie-musik-pakke til en værdi af 1296 kr. Præmien består af:

• Fri entre til RAGNAROCKs internationalt anmelderroste udstilling for to voksne, værdi 2 x 95 kr. (børn er gratis)
  • Gavekort på i alt 506 kr. til et måltid mad for fire personer på Cafe RAGNAROCK by Freunde. Beløbet svarer til:
    • 2 x ’Rockburger med timianstegte kartofler og hjemmelavet aioli’
    • 2 x lille fadøl
    • 2 x ’Kyllingespyd med peanutbutter og grøntsagsstave’
    • 2 x sodavand
  • Slut dagen af med 4 billetter til koncert med Wafande Familiekoncert på Gimle i Roskilde 18. maj kl. kl. 18.30, værdi 4 x 150 kr. Læs mere om koncerten her
  • Samlet værdi: 1296, – kr.

Vi skal have din Top 3 senest onsdag den 9. maj kl. 12.00. Vinderen afsløres på facebook fredag 11. maj om eftermiddagen.

Åbningstider WAVES:
Mandag – Fredag 10 – 18