Det kræver ikke kun vilje og musikalske evner at blive det næste store band på stjernehimlen. Man skal have en drøm og vide, hvordan man går benhårdt efter den!

På RAGNAROCK står vi i sommerferien klar med et hæsblæsende spil, hvor du kan dyste om succes med dit helt eget fiktive band – for hvad er jeres drøm, og hvordan kan I udleve den? Vil I bare være berømte, vil I tjene bunker af penge, eller har I et særligt budskab med jeres musik? Når drømmen står klart, er du parat til at træffe de mange svære valg for dit band. Hvem er de perfekte bandmedlemmer, hvad skal I hedde, og hvilken skandale vil skade jer mindst? Dilemmaerne er mange, og det er dig, der bestemmer! Men husk, dine evne til at træffe de rigtige valg har afgørende betydning for bandets succes. Du slutter hos RAGNAROCKs ”PR-agent”, der står klar med kostumer, glimmer, ipads og alskens sager til at hjælpe med at omsætte gruppens identitet til en musikvideo, en reklamefilm, en plakat, et pladecover eller måske en youtube-video?!

I spillet Stjernedrømme skal du dyste, satse, tænke taktisk og udfolde dine kreative evner i kampen om at få de højeste point. Jo højere point, des bedre vil du lykkes med din vision for bandet. Og der er fede præmier på spil!

Vil du spille med? Så følg stjernerne og find vores ’Spilmester’ i udstillingen, hvor han står parat til at hjælpe dig i gang.

Pssst: Spillet kan spilles alene eller sammen med venner og familie. Du behøver ikke kunne hverken synge, spille eller være med i et band i virkeligheden for at kunne være med.

3, 4., 5. juli og 10., 11., 12. juli. Alle dage kl. 10 – 14
Aldersgruppe: 8 – 14 år. Børn skal være i følgeskab med en voksen
Pris: Børn: 50 kr. Voksne: 95 kr. (entrè til udstillingen)