Oplev en aften med svedige rim, tunge beats og knivskarpe punchlines når konkurrencen WomBattles indtager caféscenen på RAGNAROCK, hvor landets stærkeste freestyle-rappere dyster mod hinanden 1 mod 1, ord mod ord, om titlen som den næste ’Champ’. Udover super fed freestyle-rap, så vil der vanen tro være live acts som opvarmning og lige før finalen. Det bliver et brag af en hiphop-fest.

Om WomBattles
WomBattles er en dansk freestyle-konkurrence, som blev startet af den tidligere freestyle rapper Fresco. Senere hen er Mikkel Norup trådt til og hjælper til med at afvikle arrangementet, der snart har to år på bagen. WomBattles er et månedligt event, som har rygte for at være enormt underholdende. Med tiltag som Upcommer Battles hvor helt nye uerfarne rappere får lov at prøve kræft samt ’tagteam’-turneringer har WomBattles i den grad sat sit præg på den nye generation af freestyle-rappere i Danmark.

Freestyle rappere:

Vinzent
Mc lillebror
Den lette gade
DR T
D-hund
Nicoh
Buffslux
Linck

Under arrangementet, vil Cafe Ragnarock by Freunde stå klar med drinks og billig øl.

Følg med på Facebook

Tid, pris, sted
21. september, kl. 19.00-22.00
Pris: 50 Kr.
Museum RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde