ROCKGIGANTER OG MIKROBRYG – ARETHA FRANKLIN

RAGNAROCKs succes-serie ‘Rockgiganter og Mikrobryg’ fortsætter i 2019.

Ti nye rockgiganter er på programmet, og nogle af landets bedste og mest vidende fortællere udfolder deres historie i ord, billeder og musik – og med volumenknappen vredet godt rundt. Nysgerrige musikelskere kan glæde sig til levende fortællinger om kunstnere, som har raget særligt op, skubbet grænser og åbnet nye musikalske universer.

Med til oplevelsen hører hver gang et godt glas øl, friskbrygget særligt til RAGNAROCK fra det nyetablerede, ultralokale Musicon Mikrobryggeri, som brygger øl med håndkraft og høje mål for kvaliteten. Ligesom rockens største navne har flyttet grænser i musikken, har det lille bryggeri en ambition om at skubbe grænserne for øl.

Denne aften fortæller Niels ’Fez’ Pedersen om Aretha Franklin.

NB: PROGRAMOMTALE OPDATERES LØBENDE

Tid, Pris, Sted

10. april, 19-21

130 kr. Billetter købes via billetto.dk eller i RAGNAROCKs butik

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, Roskilde