MUSEET FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR

Mød RAGNAROCK der troner i sine smukke, gyldne farver over Roskildes ’Rock City’ – bydelen Musicon, blot et stenkast fra Roskilde Festivals faste plads … hvor ellers?

Bag RAGNAROCKS ikoniske byggeri står stjernearkitekterne i hollandske MVRDV og danske COBE, der med  dristig arkitektur både udadtil og indadtil understreger den historie og stemning, som museet formidler

Cafe, butik og events
RAGNAROCK præsenterer løbende gennem året mange spændende arrangementer – fra koncerter, film og børneaktiviter til foredrag, udstillinger og firmaarrangementer.

Trænger man til en pause i oplevelsen tilbyder RAGNAROCK muligheden for at slappe af i museets Café med et udvalg af udsøgte varme og kolde anretninger med fokus på danske råvarer og solidt gastronomisk håndværk.

Du kan også gå på opdagelse i museet butik, med et udvalg af mange unikke varer, bl.a. fede T-shirts, hoodies, guldkrus, læderbælter, bøger, postkort samt mange andre ting. Butikken sælger som de første og eneste de originale Roskilde Festival Plakater i begrænset oplag samt genoptryk.

Det er gratis, at besøge museets butik og café. Billetter til museets udstilling og arrangementer kan også købes i museumsbutikken.

Så stem guitaren – og gør dig klar til en fantastisk rejse ind i musikkens univers på RAGNAROCK. Det er alt andet end kedeligt!

 

Adresse

Rabalderstræde 16
4000 Roskilde, MUSICON

Åbningstider

Tirs-Søn: 10:00–17:00
Ons: 10:00–22:00
Lukket: 24.-26., 31. december samt 1. januar

Særlige åbningsdage:
Mandage i uge 7/8 og 42: 10:00–17:00
Mandage i påsken: 10:00–17:00

Entré

Voksne: 110 kr.
Grupper (min. 15 pers.): 95 kr. pr. pers.
0-17 år: Gratis
Der er fri entré til museets foyer, café, patio og butik.

Find vej

RAGNAROCK ligger i Roskildes “Rock City” – bydelen Musicon –  ca. 30 minutters kørsel fra København. Vi er let tilgængelige med offentlig transport.

Roskilde Station har regelmæssige forbindelser til København, Københavns Lufthavn og resten af Danmark. Gåturen fra stationen tager 15 minutter.

Alternativt kan du tage bus 202A fra stationen. Du kan bruge Rejseplanen til at planlægge din rejse med offentlig transport fra hvor som helst i Danmark.

Musicon er en bydel i konstant udvikling. Derfor ændrer parkeringsforhold sig ind i mellem i takt med, at nye arealer bebygges. Du kan holde dig opdateret på parkeringsforhold og regler i området her.

Praktisk Info

Hele museet er tilgængeligt med el- og manuel kørestol via elevator til alle udstillingsafsnit.

Det er muligt at låne kørestol på museet.

Handicaptoilet forefindes i museets foyer.

Ledsager til kørestolsbruger har gratis adgang til museet.

Servicehunde må gerne medbringes på museet.

Museet er tilgængeligt med barnevogn, jf. ovenstående.

I museets foyer-område er der mulighed for at opbevare overtøj og mindre tasker i aflåste bokse.

OPLEV PÅ MUSEET