Foredrag, koncert, værksted , quiz, film, særudstillinger og meget mere i musikkens tegn

RAGNAROCK byder året rundt på mange spændende arrangementer og aktiviteter. Mød musikere, forfattere, radioværter, fotografer og mange flere, der alle har gode historier at fortælle.
RAGNAROCK er stedet hvor popører, metalhoveder, radiolyttere, jitterbugdansere, koncertgængere, vinylentusiaster, musikelskere og børn og voksne i alle aldre kan mødes omkring ungdomskulturen, musikken og historien
På RAGNAROCK finder du noget for enhver smag og helt sikkert også noget for dig!

Fyraftensforedrag: Musik og ungdomskultur
1.juni kl.17-18. GRATIS

Hver første torsdag i måneden præsenterer vi et foredrag med udgangspunkt i museets faste udstillinger. Denne gang er turen kommet til temaet ’Den røde tråd’. RAGNAROCK’s egen museumsinspektør Rasmus Rosenørn fortæller om sammenhængen mellem musik og ungdomskultur, og hvordan det har præget de sidste 70 års samfundsudvikling.
Læs mere

Fredagsjam: Mathilde Nørgaard
2. juni, kl.15.30. GRATIS

Fredagsjam er “kravlegård” for nye upcomming musikere, der på RAGNAROCK’s café-scene får mulighed for at møde publikum og prøve repertoiret af. Denne gang med det nyeste skud på stammen, Mathilde Nørregaard.

Læs mere

RAGNAROCK’s filmklub: Festival edition
14. juni, kl.20.

Musik skal opleves sammen – og musikfilm skal ses sammen. Hver anden onsdag i måneden trækker vi filmlærredet ned og viser en ny eller gammel musikdokumentar, koncertfilm eller spillefilm, der sætter billeder til musikken. Kom og lad dig overraske i vores hyggelige biograf.
Læs mere

DIY SOUNDSYSTEM WORKSHOP
15. juni, kl.19-21.30. GRATIS

Skal du på festival? Så bliv klædt godt på og stjæl sommeren fest med fed lyd! Ragnarock og Natives Speakers byder velkommen til en række spændende workshops med fokus på mobil lyd / festivalanlæg.

Læs mere

Hjælp Guldnitterne!
23. juni – 5. august. GRATIS.

Bandet Guldnitterne har brug for din hjælp – de har mistet alle deres gode ideer.
Ragnarocks helt eget band – Guldnitterne – har mistet noget; ideerne til at skrive et sejt hit, og spille den fedeste koncert er simpelthen forsvundet. Vil du hjælpe dem med at finde dem? Sammen tager I på en tur gennem museet og går på jagt efter alt det, der har været med til at give andre en fantastisk musikoplevelse – både dengang og i dag. Læs mere

Værksted – lav din helt egen TATOO
2.-29. juli, kl.11-13.30. GRATIS

Mange musikfans har gennem tiden brugt tatoveringer til at vise deres kærlighed til en bestemt form for musik, et band eller en kunstner. Hver søndag i juli slår Ragnarock derfor dørene op i vores værksted, hvor du denne sommer kan lave din helt egen tatovering.
Læs mere

Ska’ vi danse?
Danceworkshop for 9-14 årige fire lørdage i juli. GRATIS

RAGNAROCK og Vejlbo Dance Studio skruer op for musikken og står parat til at lære dig både electric boogie, disco, hiphop og MGP-dans. Kom til danceworkshop 4 lørdage i juli og lær de svedigste danse mooves!

Læs mere

Værksted for børn
Søndage kl. 10.30-13.00

Hver søndag holder vi åbent i museets værksted. Kig indenfor og deltag i de forskellige aktiviteter.

læs mere

RUNDVISNING
Hver onsdag og søndag

Tag med på rundvisning og hør museets rundviser fortælle om udstillingens mange forskellige temaer og fortællinger.

læs mere