Foredrag, koncert, værksted , quiz, film, særudstillinger og meget mere i musikkens tegn

RAGNAROCK byder året rundt på mange spændende arrangementer og aktiviteter. Mød musikere, forfattere, radioværter, fotografer og mange flere, der alle har gode historier at fortælle.
RAGNAROCK er stedet hvor popører, metalhoveder, radiolyttere, jitterbugdansere, koncertgængere, vinylentusiaster, musikelskere og børn og voksne i alle aldre kan mødes omkring ungdomskulturen, musikken og historien
På RAGNAROCK finder du noget for enhver smag og helt sikkert også noget for dig!

GuitarLab – special edition!

1. september kl. 12.00-17.00

Skal du havde hjælp til reparation af guitar og bas. Så tag dit instrument med og kom forbi GuitarLab på RAGNAROCK, hvor spade-doktor og guitar-bygger Tonny Larsen fra Roskilde Bibliotek vil tage sig kærligt af det. Vi sørger for alt værktøj, strenge og hygge, så medbring kun dit instrument.

Rabalder-festival på RAGNAROCK

25. AUGUST KL. 14.00 – 22.00

Hvad er en fed koncertoplevelse? Er det den gode lyd? Et fedt sceneshow? At det er nemt at komme ind og ud? Til årets Rabalder 2018 sætter MONICA Hackathon, Alletiders Musikby Roskilde og Museum RAGNAROCK sammen spot på ’den fede koncertoplevelse’.

RUNDVISNING: ROCK, POP OG UNGDOMSKULTUR

2. september kl. 13.00 og kl. 14.15

Første søndag i hver måned inviterer vi dig med på en kalejdoskopisk rejse gennem ungdomskulturens udvikling fra 1950’erne og frem. Rundvisningen er gratis når entré til museet er betalt.

Rockgiganter og mikrobryg – Foredrag om Madonna

12. september kl. 19.00 – 22.00

I 2018 lancerer RAGNAROCK en serie af aftener med de stærkeste fortællinger om rockhistoriens største navne, hver gang serveret med et godt glas mikrobryg. Denne aften skal det handle om MADONNA …