Foredrag, koncert, værksted , quiz, film, særudstillinger og meget mere i musikkens tegn

RAGNAROCK byder året rundt på mange spændende arrangementer og aktiviteter. Mød musikere, forfattere, radioværter, fotografer og mange flere, der alle har gode historier at fortælle.
RAGNAROCK er stedet hvor popører, metalhoveder, radiolyttere, jitterbugdansere, koncertgængere, vinylentusiaster, musikelskere og børn og voksne i alle aldre kan mødes omkring ungdomskulturen, musikken og historien
På RAGNAROCK finder du noget for enhver smag og helt sikkert også noget for dig!

Skattejagt: Hjælp Guldnitterne!
23. juni – 5. august. GRATIS.

Bandet Guldnitterne har brug for din hjælp – de har mistet alle deres gode ideer.
Ragnarocks helt eget band – Guldnitterne – har mistet noget; ideerne til at skrive et sejt hit, og spille den fedeste koncert er simpelthen forsvundet. Vil du hjælpe dem med at finde dem? Sammen tager I på en tur gennem museet og går på jagt efter alt det, der har været med til at give andre en fantastisk musikoplevelse – både dengang og i dag. Læs mere

Værksted – lav din helt egen TATTOO
2.-30. juli, kl. 10.30-13.00. GRATIS

Mange musikfans har gennem tiden brugt tatoveringer til at vise deres kærlighed til en bestemt form for musik, et band eller en kunstner. Hver søndag i juli slår Ragnarock derfor dørene op i vores værksted, hvor du denne sommer kan lave din helt egen tatovering.
Læs mere

Ska’ vi danse?
Danseworkshop for 9-14 årige fire lørdage i juli. GRATIS

RAGNAROCK og Vejlebo Dance Studio skruer op for musikken og står parat til at lære dig både electric boogie, disco, hiphop og MGP-dans. Kom til danceworkshop 4 lørdage i juli og lær de svedigste danse-mooves!

Læs mere

ROCK, POP OG UNGDOMSKULTUR
Runvisning i udstillingen hver onsdag og søndag

Rock, pop og ungdomskultur! Kom med på en kalejdoskopisk rejse gennem ungdomskulturens udvikling fra 1950’erne og frem.

læs mere