Foredrag, koncert, værksted , quiz, film, særudstillinger og meget mere i musikkens tegn

RAGNAROCK byder året rundt på mange spændende arrangementer og aktiviteter. Mød musikere, forfattere, radioværter, fotografer og mange flere, der alle har gode historier at fortælle.
RAGNAROCK er stedet hvor popører, metalhoveder, radiolyttere, jitterbugdansere, koncertgængere, vinylentusiaster, musikelskere og børn og voksne i alle aldre kan mødes omkring ungdomskulturen, musikken og historien
På RAGNAROCK finder du noget for enhver smag og helt sikkert også noget for dig!

RAGNAROCK PÅ WAVES

4. maj – 13. juni – i Waves åbningstid

​Fra 4. maj – 13. juni rykker RAGNAROCK ind i WAVES Shoppingcenter og omdanner et butikslokale til en smagsprøve på det spektakulære musikmuseum i Roskilde under overskriften ’Mødet med musikken’.

TALK’N’TREAT: BEATLEMANIA

24. maj kl. 19.00-20.30

Beatlemania forandrede verden. Intet mindre! Musikeren Tamra Rosanes oplevede selv forandringerne som ung i USA. Og musikforskeren Rasmus Rosenørn har netop skrevet en bog om Beatlemania. Torsdag den 24. maj mødes de to i en ’talk’ med musikjournalist Per Wium om at være ung, gøre oprør og ændre verden. Cafe RAGNAROCK by Freunde står bag aftenens ’treat’ med en lækker omgang fish’n’chips.

RUNDVISNING: ROCK, POP OG UNGDOMSKULTUR

3. juni kl. 13.00 og kl. 14.15

Første søndag i hver måned inviterer vi dig med på en kalejdoskopisk rejse gennem ungdomskulturens udvikling fra 1950’erne og frem. Rundvisningen er gratis når entré til museet er betalt.

Vinylbingo

13. juni, kl. 20-22. Gratis entré

I samarbejde med Roskilde Bibliotekerne inviterer RAGNAROCK til endnu en omgang hyggelig og udfordrende omgang vinylbingo.

Stjernedrømme

3, 4., 5. juli og 10., 11., 12. juli, kl. 10 – 14

Har du, hvad der skal til for at blive den næste store stjerne? På RAGNAROCK står vi i sommerferien klar med et hæsblæsende spil, hvor du skal dyste om succes med dit helt eget fiktive band

Rock- og rul skolen

31. juli samt 1.-3. og 7.-10. august. kl. 10-14

Oplev teenagelivet i 1950’erne i denne sjove sommerferieaktivitet for hele familien på Ragnarock

Rockgiganter og mikrobryg – Foredrag om Madonna

12. september kl. 19.00 – 22.00

I 2018 lancerer RAGNAROCK en serie af aftener med de stærkeste fortællinger om rockhistoriens største navne, hver gang serveret med et godt glas mikrobryg. Denne aften skal det handle om MADONNA …