ROCKGIGANTER OG MIKROBRYG – ELTON JOHN

RAGNAROCKs succes-serie ‘Rockgiganter og Mikrobryg’ fortsætter i 2019.

Ti nye rockgiganter er på programmet, og nogle af landets bedste og mest vidende fortællere udfolder deres historie i ord, billeder og musik – og med volumenknappen vredet godt rundt. Nysgerrige musikelskere kan glæde sig til levende fortællinger om kunstnere, som har raget særligt op, skubbet grænser og åbnet nye musikalske universer.

Med til oplevelsen hører hver gang et godt glas øl, friskbrygget særligt til RAGNAROCKfra det nyetablerede, ultralokale Musicon Mikrobryggeri, som brygger øl medhåndkraft og høje mål for kvaliteten. Ligesom rockens største navne har flyttetgrænser i musikken, har det lille bryggeri en ambition om at skubbe grænserne for øl.

Denne aften fortæller Erik Steinskog om Elton John.

NB: PROGRAMOMTALE OPDATERES LØBENDE

Tid, Pris, Sted

8. maj kl. 19:00 – 21:00

130 kr. Billetter købes via billetto.dk eller i RAGNAROCKs butik

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, Roskilde