Oplev Anders Østergaards filmdokumentar

Gasolin’ – hvis du tør, så kom med mig!

20. september kl. 17:00 - 21:30

Rabalderstræde 16, Roskilde

OM

EVENTEN

Eksklusiv aften i selskab med RAGNAROCK, Auteur Film og Anders Østergaard og visning af dokumentaren ”Gasolin’ – hvis du tør, så kom med mig!”

Kom til en særlig aften i selskab med Anders Østergaard og RAGNAROCK, hvor vi sammen ser dokumentaren ”Gasolin’ – hvis du tør, så kom med mig”, og sammen med Anders Østergård går på opdagelse i Danmarks største rockband. Filmen er et portræt af et ualmindeligt sammenspist orkester, der i 9 år på trods af daglige konflikter tilbragte næsten alle døgnets vågne timer i hinandens selskab.

Vi byder jer velkommen i RAGNAROCKs nye særudstilling om Gasolin’ i anledning af 50-året for dannelsen af bandet. Udstillingen sætter fokus på de år, hvor de ambitiøse og hårdt arbejdende ”gasser” gik fra blot at være christianshavnerdrenge til at blive rockstjerner.

Efter rundvisningen vil der blive serveret lækker mad i Café RAGNAROCK by Freunde, som kan nydes i fællesskab, mens vi varmer op til fremvisningen af Anders Østergaards dokumentar Gasolin’. Vi runder aftenen af med en talk v. Anders Østergaard, hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til filmproduktionen.

PROGRAM:

  • 17.00-18.00 – ”Bag om”- rundvisning i Gasolin-udstilling v. RAGNAROCK. (Nb: husk køb af ekstra billet til rundvisning)
  • 18.00-19.00 – Fællesspisning i Café RAGNAROCK by Freunde. Særmenu: Gasolin-burger, timianstegte kartofler og chilimayo (NB: bestilling af bord foretages direkte hos caféen)
  • 19.00-19.15 – Introduktion til dokumentaren v. Anders Østergaard
  • 19.15-20.45 – Filmfremvisning
  • 20.45-21.30 – Talk v. Anders Østergaard.

BEMÆRK:

  • Tilmelding og reservering af bord til fællesspisning foregår direkte til Café RAGNAROCK by Freunde på T 23 60 82 04.
  • Det vil hele aftenen være muligt at købe øl og vand i caféen.

TID, PRIS OG PRIS

20. september, kl. 17.00-21.30

Filmfremvisning med intro og talk: 200 kr. 

Tilkøb: Rundvisning i særudstillingen: 100 kr. (begrænset antal pladser) 

Aftenens særmenu koster 99. kr. pr. person. 

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde.

Arrangementet er støttet af Musikbypuljen i Roskilde Kommune og udviklet i samarbejde Auteur Film.

DEL EVENT PÅ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

SE OGSÅ

GASOLIN´ RUNDVISNING

1. december kl. 14:00 – 15:00
Tag med på en tidsrejse tilbage til Christianshavn i sensommeren 1969, hvor Wili, Søren, Franz og Kim startede som fire slumstormere fra Sofiegården, og endte med til sammen at udgøre Danmarks største rockband.

Læs mere »