Rockgiganter og mikrobryg

BJÖRK

13. november kl. 19:00 – 21:00

Rabalderstræde 16, Roskilde

”Rockgiganter og mikrobryg” tager i november fat i en kunstner, der kan dele vandene, når Björk tages under kærlig behandling med overskriften ”Popscenens islandske outsider”. Nanna Balslev, musikredaktør på Berlingske, vil gennem fortælling, lyd og billede tage os med ind i Björks musikalske og visuelle univers.

Björk er popklassens evige outsider, der klipper håret kort i protest mod de andres lange, bølgende lokker. Björk Guðmundsdóttir startede som barnestjerne på Island, men i dag er hun en af popkulturens mest spændende og originale kunstnere.

Dels, fordi hun er lykkedes med at bygge bro mellem avantgarde og mainstream og dels fordi, hun bevæger sig i krydsfeltet mellem popkultur, kunst, natur og teknologi. I dette foredrag skal vi se på nogle af de gennemgående temaer i hendes musik, men også undersøge, hvordan hun har revolutioneret musikvideo-formatet med hjælp fra instruktører som Michel Gondry og Chris Cunningham.

Nanna Balslev er musikredaktør på Berlingske og har førhen arbejdet som musikjournalist for bl.a. Cover, Information og DR. Hun kan også opleves i Københavns natteliv under dj-navnet Nannalicious.

TID, STED OG PRIS:

13. november kl. 19:00 – 21:00
130 kr. Billetter købes via billetto.dk eller i RAGNAROCKs butik
RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, Roskilde

Om ROCKGIGANTER OG MIKROBRYG
Ti rockgiganter er på programmet i 2019, og nogle af landets bedste og mest vidende fortællere udfolder deres historie i ord, billeder og musik – og med volumenknappen vredet godt rundt. Nysgerrige musikelskere kan glæde sig til levende fortællinger om kunstnere, som har raget særligt op, skubbet grænser og åbnet nye musikalske universer.

Med til oplevelsen hører hver gang et godt glas øl, friskbrygget særligt til RAGNAROCK fra det nyetablerede, ultralokale Musicon Mikrobryggeri, som brygger øl med håndkraft og høje mål for kvaliteten. Ligesom rockens største navne har flyttet grænser i musikken, har det lille bryggeri en ambition om at skubbe grænserne for øl.

DEL EVENT PÅ:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

KALENDER

VINYLBINGO

2. oktober kl. 19:30 – 21:30

Den perfekte blanding af musik og quiz: Vinylbingo! Denne aften med et strejf af GASOLIN’

Læs mere »

GASOLIN´- RUNDVISNING

6. oktober kl. 14:00 – 15:00
Tag med på en tidsrejse tilbage til Christianshavn i sensommeren 1969, hvor Wili, Søren, Franz og Kim startede som fire slumstormere fra Sofiegården, og endte med til sammen at udgøre Danmarks største rockband.

Læs mere »

U2 – ROCKGIGANTER OG MIKROBRYG

9. oktober kl. 19:00 – 21:00

”Rockgiganter og Mikrobryg” vender tilbage efter sommerpausen onsdag d. 9. oktober med et navn af de store. U2 er i centrum og under overskriften ”U2 – engagement, innovation og sammenhold” udfolder rockjournalist og GAFFA-skribent Henrik Tuxen en aften med fortællinger, musik og god stemning.

Læs mere »

GUITARLAB

13. oktober kl. 12:00 – 17:00

Er du guitarist eller bassist og har du et instrument liggende som mangler en kærlig hånd?

Læs mere »