MUSEET FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR

RAGNAROCK tilbyder leje af mødelokaler i spændende, moderne urbane omgivelser. Her smelter historie, arkitektur og bymiljø sammen og skaber en helt unik atmosfære, der gør dit møde eller event på museet til en fantastisk og anderledes oplevelse.

Museet har både større og mindre mødelokaler, og vores professionelle personale står klar til at hjælpe med planlægningen af jeres næste arrangement.

Læs mere om mulighederne på RAGNAROCK herunder eller kontakt vores bookingafdeling for yderligere information.

KONTAKT

+45 51 70 70 71
Man-Fre kl. 09:00 – 15:00

Marie, ALHA AKUSTIK
Feedback på e-mail
Read More
Vi holdte jubilæum hos RAGNAROCK 1. april 2019, da vores virksomhed ALPHA AKUSTIK fyldte 20 år. Der var god service, dejlig mad og en skøn atmosfære. Vores gæster var rundt og se museet, hvilket også var til stor fornøjelse for alle. Tak for en god dag. Marie, ALPHA AKUSTIK
Karin Horsted Berg, Radikale Venstre i Roskilde
Feedback på e-mail
Read More
Kære Ragnarock. Vi besøgte jer d.d.d. 10. april 2019 Det var et rigtig dejligt lokale at holde møde i. Dejligt, at vi alligevel fik lov til at få maden op i rummet. Kaffen kom op på slaget 20 😊 Alt var perfekt.
Palle E. Jensen, El:con A/S
Feedback på e-mail
Read More
Kære Ragnarock. Vi havde en dejlig dag hos jer i super omgivelser og god mad- kaffe-kage. Eneste lille punkt vat at det køleskab i har opstillet i møderummet – støjer – som I støjer meget – når det tænder og slukker. Ellers er vi meget tilfreds – tak
Previous
Next

TILMELD DIG VORES ERHVERVSNYHEDSBREV

Du vil modtage nyheder fra vores kommercielle afdeling, med informationer om tilbud på lokaleleje, relevante artikler rettet mod erhvervskunder, tips og tricks og meget mere.
SE HER

LEJE AF MØDELOKALE

Skru op for beatet – og lej et mødelokale på RAGNAROCK. Hold møde med Mick Jagger og Jimi Hendrix i RAGNAROCKs uformelle rammer, og fyld pausen med 50 års fed musik og anekdoter fortalt af kunsterne selv.

Forplejningen står Café RAGNAROCK by Freunde for.

DAGSMØDEPAKKE

Lokaleleje, blok & kuglepen, kaffe/ te, frugt & isvand ad lib., croissant, Rabaldertallerken & 1 sodavand til frokost, eftermiddagskage

629,-
Fra pr. person inkl. moms

HALV-DAGSMØDEPAKKE

(Starter eller slutter til frokost)

Lokaleleje, blok & kuglepen, kaffe/ te, frugt & isvand ad lib., Rabaldertallerken & 1 sodavand til frokost, croissant ell. eftermiddagskage

529,-
Fra pr. person inkl. moms

EKSTRA

Begge nedenstående mødelokaler kan lejes ud på timebasis.
Priser fra:

500 kr. / 1.125 kr. i timen min. 2 timer.

MØDELOKALE
BACKSTAGE!

Museets lille hyggelige og intime mødelokale med plads til 10 til 16 personer. Helt perfekt til afholdelse af et mindre møde eller foredrag – eller måske en workshop for dine medarbejdere og kollegaer.

26

Areal

16

Biograf

10

Møde

8

Skolebord

MØDELOKALE
V.I.P ROOM!

Museets store mødelokale med plads til 84 personer i biografopstilling. Helt perfekt til afholdelse af større møde eller foredrag – eller måske en workshop for dine medarbejdere og kollegaer.

99

Areal

84

Biograf

32

Skolebord

36

Gruppe

18

Hestesko

LEJE AF EVENTLOKALER

Den røde løber er rullet ud og lyset funkler på RAGNAROCK. Det er den perfekte kulisse, som er klar til din iscenesættelse. Lad dine ideer, museets arkitektur og historien skabe rammerne for en uforglemmelig oplevelse for dine gæster.

FOYER CAFÉ

Hold en middag, reception, eller konference i museets foyer og caféområde. Eller hvad med at holde en fest i museets udendørs patio, med mulighed for DJ i garagedøren!

400

Areal

120

Biograf

325

Reception

200

Runde borde

250

Langborde