RUNDVISNINGER, MØDER OG EVENTS PÅ RAGNAROCK

RAGNAROCK tilbyder oplevelser i verdensklasse i helt ny moderne udstilling. Historie, arkitektur og moderne bymiljø smelter sammen i en unik attraktion, der giver optimale rammer for dit firmaarrangement. De spændende og moderne omgivelser skaber en helt unik atmosfære der gør dit møde med museet til en enestående og anderledes oplevelse. Museet har både større og mindre mødefaciliteter, og vores professionelle personale står klar til at hjælpe med planlægningen af jeres næste arrangement.

Læs mere herunder eller kontakt vores bookingafdeling for at høre mere om mulighederne for afholdelse af din event på RAGNAROCK

Kontakt Salg- og Booking på:
51 70 70 71 (telefontid man-fre kl. 10-15)
booking@romu.dk

events

EVENTS

RAGNAROCK tilbyder oplevelser i verdensklasse i et helt nyt moderne museum tegnet af danske COBE i samarbejde med hollandske MVRDV. Historie, arkitektur og moderne bymiljø smelter sammen i en unik attraktion, der giver optimale rammer for at afholde enestående og inspirerende events.

Læs mere om events på RAGNAROCK

Dans_RAGNAROCK

MØDER

Lad RAGNAROCK danne rammerne for jeres møde. Der er rig mulighed for at give mødet et ekstra beat med en rundvisning i de nye udstillingsrum eller en tur rundt i et moderne ”up-and-coming” bymiljø lige udenfor museets døre.

Læs mere om mødeafholdelse på RAGNAROCK

Søndagsomvisning Ragnarock

RUNDVISNINGER

Få den fulde museumsoplevelse med en rundvisning. Dyk helt ned i pop, rockens og ungdomskulturens historie eller kom med bag om museets banebrydende arkitektur. Rundvisninger kan både lægges inden for museets normale åbningstid og udenfor.

Tryk og læs mere om mulighederne for rundvisning på RAGNAROCK