Rock, pop og ungdom

Få den fulde museumsoplevelse med en rundvisning i museets udstilling. Dyk helt ned i pop, rockens og ungdomskulturens historie og kom med bag om museets banebrydende arkitektur.

Rundvisningen tager dig med på med på en kalejdoskopisk rejse gennem poppen, rockens og ungdomskulturens udvikling fra 1950’erne og frem. Du får fortællingen om, hvordan unge med musikken som lydspor har flyttet grænser og påvirket samfundet gennem forbrug, politiske holdninger, stiludtryk og nye teknologier.

Undervejs rundt i udstillingen kan du bl. a. skrige om kap med Beatles-fans, tage en tur på verdens største pladespiller og høre mere om, hvorfor verdensmesteren i Rock ‘n’ Roll-dans 1957, Jørn Blach blev kaldt kaldt Gummi-Jørn.

Tid, Pris, Sted:

5. maj kl. 13:00 – 14:00
Rundvisningen er gratis, når entrébillet til museet er betalt.
RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, Roskilde

Rundvisning på RAGNAROCK
Få den fulde museumsoplevelse når RAGNAROCK hver den første søndag i måneden inviterer til rundvisning i museets udstilling. Vi dykker ned i historie og tager dig med på en kalejdoskopisk rejse gennem poppen, rockens og ungdomskulturens udvikling fra 1950’erne og frem. Hver rundvisning tager fat på et nyt tema.