ROCKGIGANTER OG MIKROBRYG – ARETHA FRANKLIN

Når RAGNAROCK i april måned slår dørene op for ’Rockgiganter og Mikrobryg’ er det en dronning, der fylder rummet. Sæt aftenen af til en sansemættet tour de force gennem Aretha Franklins univers.

Aretha Franklin var ’The Queen of Soul’, og den position var hendes frem til hendes død i august 2018. Men hvem var hun egentlig, og hvordan blev hun forbillede for generationer af musikere?

Rockgiganter og Mikrobryg fortæller Aretha Franklins historie og sætter karrieren i forhold til udviklingen i USA fra 1950’erne til i dag. Det handler om musik og sang, men også om borgerrettighedsbevægelsen, politik, kvindekamp og ikke mindst kirken.

Vi skal lytte til hendes jazzperiode, eksempler fra de bedste soulår, gospelmusikken, comebacket i 80’erne og høre om musikbyen Detroit, baggrunden for slagsange som ’Respect’ og meget mere.

’Aretha – Dronningen af Soul’, som er undertitlen på aftenens ’Rockgiganter og Mikrobryg’, præsenteres af radiovært og kulturjournalist Niels Fez Pedersen.

Tid, Pris, Sted

10. april kl. 19:00 – 21:00
130 kr. Billetter købes via billetto.dk eller i RAGNAROCKs butik

Rockgiganter og Mikrobryg
Sidste års succes-serie ‘Rockgiganter og Mikrobryg’ fortsætter i 2019 på RAGNAROCK. Ti nye rockgiganter er på programmet, og nogle af landets bedste og mest vidende fortællere udfolder deres historie i ord, billeder og musik – og med volumenknappen vredet godt rundt. Nysgerrige musikelskere kan glæde sig til levende fortællinger om kunstnere, som rager særligt op og åbnet nye musikalske universer.

Med til oplevelsen hører hver gang et godt glas øl, friskbrygget særligt til RAGNAROCK fra det nyetablerede, ultralokale Musicon Mikrobryggeri, som brygger øl med håndkraft og høje mål for kvaliteten. Ligesom rockens største navne har flyttet grænser i musikken, har det lille bryggeri en ambition om at skubbe grænserne for øl.