• +45 46 31 68 54
 • ragnarock@romu.dk
 • Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde
 • Tir-Søn: 10:00-17:00
 • Ons: 10:00-22:00

RUNDVISNINGER OG GRUPPER

FÅ DEN FULDE OPLEVELSE

Tag med på en rundvisning på RAGNAROCK og dyk ned i poppen, rockens og ungdomskulturens historie. Alle vores rundvisninger kan både lægges inden for museets normale åbningstid og udenfor.

Se vores tilbud herunder eller kontakt vores bookingafdeling og hør nærmere.

KONTAKT

 • +45 51 70 70 71
  MAN-FRE 09.00-15.00
 • booking@romu.dk
 • Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde
 • Alle priser er angivet eksklusiv entrépris som tillægges endelige pris.
  Entrépris pr. person: 95 kr.
  Grupper over 15 personer: 80 kr. per person.
  Under 18 år: Gratis
 • Der kan maks. være 25 deltagere på en rundvisning. Ønskes flere deltagere, så kontakt vores bookingafdeling for nærmere aftale

LINEUP

RAGNAROCK HIGHLIGHTS

Tag med på en kalejdoskopisk rejse gennem ungdomskulturens udvikling fra 1950’erne og frem og få historien om, hvordan unge med musikken som lydspor har flyttet grænser og påvirket samfundet gennem forbrug, holdninger, stiludtryk og musik.

På turen rundt i udstillingen kan du skrige om kap med Beatles-fans, tage en tur på verdens største pladespiller og høre mere om, hvorfor verdensmesteren i Rock ‘n’ Roll-dans 1957, Jørn Blach blev kaldt kaldt Gummi-Jørn.

Varighed: 1 time
Pris: 850 kr.
Maks: 25 personer
INFO

KIM LARSEN PUBQUIZ

Få testet din/jeres viden om Kim Larsen på bedste pubquizmanér, når RAGNAROCK's quizvært hopper i guldjakken og tager dig/jer på en rejse gennem legendens liv.

I fem årtier har Kim Larsen dannet lydkulisse til Danmark på tværs af generationer, sociale skel og politiske overbevisninger - så der er god chance for, at dig og dine holdkammerater kan quizze med i de forskellige runder om alt fra Christianshavn til Haveje.

Varighed: 1 time
Pris: 1950 kr.
Det er muligt at tilkøbe præmier til vinderholdet
INFO

REND MIG!! OM UNGE, MUSIK OG OPRØR

“I Herlev op ad trappen. Fire rum, to børn, min mand og jeg. Et køkken helt elektrisk. Det er rart”.

Sådan sang Lise Reinau i nummeret "Herlev" fra 1966. En tid hvor idealerne var villa, volvo, vovse muliggjort af 60´ernes økonomiske opsving. Men den tids unge havde andre værdier, og de turde udfordrede deres forældres og samfundets normer.

Unges livsstil har til alle tider været provokerende, udfordrende og givet fingeren til samfundets normer. I denne temaomvisning dykker vi ned i udvalgte årtier, musikgenrer, ungdomskulturer, kunstnere og MASSER af musikeksempler, og fortæller historien om unge, der skubbede til samfunds normer – hvor de kom fra, hvad de gjorde og ikke mindst musikken de lyttede til.

Varighed: 1 time
Pris: 850 kr.
Maks: 25 personer
INFO

DET ER SVÆRT AT VÆRE SÅ GOD

Din hverdag er fyldt med hiphop. Der er rap i din radio, du går måske med sneaks eller en hættetrøje, og selv i dit sprog bruger du sikkert ord og udtryk, der har sin oprindelse i hiphoppens verden.

Som Hvid Sjokolade sagde det tilbage i 1996: ”Hiphop er mer’ end hva’ du ser.” Men hvad er så hiphop? Er det musik, et grimt sprog, store bukser? Er det mandschauvinisme, gangsterromantik eller et socialt projekt – et talerør?

I denne temaomvisning stiller vi skarpt på hiphoppens rødder og udvikling i Danmark. Det er fortællingen om en evolution, der skubbes frem af entreprenante unge.

Varighed: 1 time
Pris: 850 kr.
Maks: 25 personer
INFO