Sommersjov på Ragnarock for hele familien

Hver tirsdag i juli måned

Ragnarock inviterer på udvalgte dage i sommerferien til krea, leg og musik for børn og voksne i alle aldre.

Start dagen med vores populære familieomvisning ”Mig og musikken” – en legesyg tur i RAGNAROCKS udstilling, hvor børnene er i centrum. Vi skal høre fed musik, danse, snakke, quizze, skrige og køre rundt på verden største pladespiller.

Fortsæt i værkstedet, hvor vi finder gamle kassettebånd og CD’er frem og giver dem nyt liv. Lav f.eks. en cool 80’er-inspireret hiphop-kæde, smukke spejle eller discokugler – det er dig, der bestemmer. Hyg jer sammen om musikkens teknologi, og find ud af, hvor gamle de voksne virkelig er. Måske finder I en gammel yndlingsskive i bunken, eller taler om, hvorfor CD’en er sygt nederen.

De voksne kan få den fulde museumsoplevelse og afslutte dagen med en rundvisning i museets udstilling.

Tag med på en kalejdoskopisk rejse gennem poppen, rockens og ungdomskulturens udvikling fra 1950’erne og frem – det er fortællingen om, hvordan unge med musikken som lydspor har flyttet grænser og påvirket samfundet.

Tid, pris og sted

Hver tirsdag i juli måned

Mig og musikken
Familierundvisning kl. 11:00-11:45
Gratis når entréen er betalt

Krea-værksted
Kl. 11.45-14.30
25 kr. pr. barn

Rock, pop og ungdomskultur
(Voksen)rundvisning i museets udstilling kl. 13.30-14.30
gratis når entréen er betalt

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

DET SKER OGSÅ!

HYGGE OG VINYL

29. juni kl. 11:00 – 16:30

Vi spiller op til sol og sommer, børn kan klæde sig ud som en rigtig DJ-stjerne og prøve kræfter med at stå bag pulten, mens de voksne kan få tid til at nyde brunch, frokost eller bare en kold drink fra Café Ragnarock by Freunde.

Læs mere »

REND MIG!!

7. juli kl. 13:00 – 14:00

Tag med på denne temaomvisning om unge, musik og oprør. Vi dykker ned i udvalgte årtier, musikgenrer, ungdomskulturer, kunstnere og kommer med MASSER af musikeksempler.

Læs mere »