MUSEUM FOR POP, ROCK AND YOUTH CULTURE

Take a guided tour of RAGNAROCK and delve deep into the history of pop, rock and youth culture, or hear the story of the museum’s ground-breaking architecture. Guided tours outside our regular opening hours are also available.

See our offers below or contact our booking department for further infomation

BOOKING NEDERST PÅ SIDEN

T: +45 51 70 70 71
Mon-fri: 09.00-15.00

RUNDVISNINGER

SÅ KOM MED MIG! GASOLIN' 1969-78

Tag med på en rejse tilbage til Christianshavn i sensommeren 1969, hvor Villy, Søren, Franz og Kim startede som fire slumstormere fra Sofiegården, og endte med sammen, at udgøre Danmarks største rockband.

På turen rundt i udstillingen får du historien om, hvordan de ambitiøse og hårdtarbejdende Gassere mødte hinanden, og kæmpede sammen for at nå til tops. Bandet eksisterede knap et årti, men til trods for dets korte levetid, synger både gamle såvel som unge stadig med på deres sange, den dag i dag. Udstillingen dykker ned i de 9 år bandet eksisterede, og giver en levende fortælling om de drømme og det sammenhold, der bandt Gasolin’ sammen, på godt og ondt.

Varighed: 1 time

Pris: 850 kr.

Max: 20 personer

RAGNAROCK HIGHLIGHTS

Join a kaleidoscopic journey through the history of the youth culture from the 1950’s and beyond. Experience the story of how youth culture – with music as soundtracks – have pushed the boundaries and influenced society through consumption, political attitudes, style and new technologies.

Duration: 1 hour

Price: 850 DKK

Max: 25 persons

IT´S HARD TO BE SO GOOD

Udbydes ikke under COVID-19.
Din hverdag er fyldt med hiphop. Der er rap i din radio, du går måske med sneaks eller en hættetrøje, og selv i dit sprog bruger du sikkert ord og udtryk, der har sin oprindelse i hiphoppens verden.

Som Hvid Sjokolade sagde det tilbage i 1996: ”Hiphop er mer’ end hva’ du ser.” Men hvad er så hiphop? Er det musik, et grimt sprog, store bukser? Er det mandschauvinisme, gangsterromantik eller et socialt projekt – et talerør?

I denne temaomvisning stiller vi skarpt på hiphoppens rødder og udvikling i Danmark. Det er fortællingen om en evolution, der skubbes frem af entreprenante unge.

Varighed: 1 time

Pris: 850 kr.

Max: 25 personer

MUSICON HIGHLIGHTS PÅ 60 MIN.

MUSICON – bydelen der først rummede en betonfabrik, men siden 2008 har udviklet sig til et nyt, spændende og attraktivt område i Roskilde. De gamle industribygninger blander sig med ny arkitektur i international klasse – der er i dag virksomheder, foreninger, kulturaktører og grønne områder.

I 2016 åbnede RAGNAROCK på Rabalderstræde 16 på Musicon. Den ikoniske bygning beklædt med guldpyramider, er tegnet af det danske arkitektfirma COBE og det hollandske MVRDV.

Museets røde foyer er udgangspunktet for en guidet tur på Musicon, hvor vi gennem 60 min. hører om visionen bag Musicon, kommer forbi boliger, aktører og kulturinstitutioner – og lytter til historier om alt fra gadenavne, skaterpark med håndklappet beton og hallerne.

Varighed: 1 time

Pris: 1200 kr.

Maks: 20 personer

perfekt moedelokale Roskilde

MUSICON HIGHLIGHTS PÅ 30 MIN.

MUSICON – bydelen der først rummede en betonfabrik, men siden 2008 har udviklet sig til et nyt, spændende og attraktivt område i Roskilde. De gamle industribygninger blander sig med ny arkitektur i international klasse – der er i dag virksomheder, foreninger, kulturaktører og grønne områder.

Har I lyst til at udvide jeres omvisning på RAGNAROCK, med en introduktion til Musicon, så tag med på en halv times guidet tur på Musicon, hvor vi bl.a. hører om visionen bag Musicon, og tager en tur på Rabalderstræde til Rabalderparken og ser boliger, aktører og kulturinstitutioner – og lytter til historier om både gadenavne, skaterpark med håndklappet beton og hallerne.

NB: Denne tur kan kun bookes sammen med rundvisning på RAGNAROCK museet

Varighed: 30 min

Pris: 475 kr.

Maks: 20 personer

RUNDVISNINGSFORESPØRGSEL

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • Hvis der ønskes tillægsrundvisning i Musicon-området på 30 min. (475 kr.) skrives dette i "Evt. andet".
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CONTACT BOOKING

T: +45 51 70 70 71

Mon-fri 09.00-15.00
Rabalderstræde 16, MUSICON
4000 Roskilde

PRICES

All mentioned prices are excluded the admission fee:

Adult: DKK 110.
Group discount at min. 15 persons: DKK 95 per person.
Under 18: Free
Students w. student ID: 95 kr. pr. pers.

PARTICIPANTS

There can be a maximum of 25 participants on a tour.

Want more participants? Please contact our booking department.

A wop baba loo bop a wop bam boom!

Præmier, gode historier og quiz i indbakken hver anden uge.

X