MUSEET FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR

RAGNAROCK søger medarbejder til salg i museumsbutik og webshop

RAGNAROCKs røde foyer og butik

Eftertragtet stilling på dynamisk museum med hovedarbejdsplads på Rabalderstræde i Roskilde.

Har du salg og service i dit DNA? Har du ordenssans og er visuel stærk? Er du god til at kommunikere på dansk og engelsk? Har du fingeren på pulsen når det kommer til udvikling af sortiment og samarbejder? Og har du lyst til at arbejde med historie og kulturarv på RAGNAROCK – museet for pop, rock og ungdomskultur?

Ja, så er du måske den kollega, museumsorganisationen ROMU søger til en fast stilling 30 timer pr. uge, med mulighed for flere timer.

I en travl hverdag, skal du blandt andet arbejde med:

 • Åbning af museets udstillinger og bemanding af front desk i vagtskema.
 • Modtagelse af gæster, grupper, skoler og b2b kunder.
 • Kassebetjening og kasseopgørelser.
 • Ekspedition, varemodtagelse og pakning af webshop ordrer.
 •  

Du skal kunne bevare overblikket og holde alle boldene i luften. Det er vigtigt, at du møder vores gæster og kunder med imødekommenhed. Du ansættes i afdelingen for salg og marketing, og du skal have en lyst til at indgå i mange aspekter i udviklingen af og arbejdet med salg i museumsbutikker som en del af en moderne oplevelsesindustri.

Vi søger en medarbejder, der:

 • Er udadvendt og smilende.
 • Kan kommunikere godt og flydende på dansk og engelsk.
 • Trives både med rutiner og struktur i dagligdagen, og med uforudsigelighed ved arrangementer, med højt tempo.
 • Er mødestabil og fleksibel med arbejdstider.
 • Kan kommunikere på og bruge sociale medier som del af salgsarbejdet.

Vi tilbyder:

 • En meningsfuld arbejdsplads i udvikling.
 • Et spændende og afvekslende arbejdsmiljø.
 • Dygtige kollegaer på tværs af museets mange faggrupper.

Arbejdsstedet vil primært være RAGNAROCK – museet for pop, rock og ungdomskultur, Rabalderstræde 16 i Roskilde. Du vil referere til afdelingslederen for salg og marketing, Anette Gade Kristensen.

Stillingen ønskes besat fra 1. april 2022. Arbejdstiden er i rullende vagtskema.  Aflønning efter HK Kommunal overenskomst. Arbejdstiden er 30 timer ugentligt. Aften- og weekend-arbejde vil forekomme.

For spørgsmål kontakt kommerciel chef, Anette Gade Kristensen, anetteg@romu.dk, telefon 60 89 46 99.

Ansøgning mærket ”Museumsbutik RAGNAROCK” skal sendes til ragnarock@romu.dk  senest 20. februar 2022.

RAGNAROCK er en del af ROMU, en selvejende, statsanerkendt kulturhistorisk museumsorganisation, som beskæftiger knap 60 årsværk fordelt på ti besøgssteder i området omkring Roskilde Fjord. ROMU driver blandt andet Roskilde Museum, Lejre Museum, Frederikssund Museum Færgegården, Lützhøfts Købmandsgård, Tadre Mølle foruden RAGNAROCK – museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere på www.museumragnarock.dk.  

FLERE NYHEDER OG ARTIKLER

Et studie i fremskridt: ”Have a Cigar” fortæller musikhistorien fra 24 spor til uendeligheden

Lydstudiet ”Have a Cigar”, hvor bandet TV-2 gennem en årrække skabte nogle af deres største hits, er måske ikke så moderne. Men det virker, og det kan på levende illustrere, hvordan musik blev til for 25 år siden. Samtidig fortæller det historien om et band, der satte pris på langsomheden i det analoge, men som også overgav sig til den moderne teknologi.

Læs mere »

Sommerferie-sjov på RAGNAROCK

Det er sommer, det er sol, og der er feriesjov på RAGNAROCK. Det betyder fire uger med fuld skrald på spændende aktiviteter for både store og små. I ugerne 27-30 kan du få vækket museumsoplevelsen til live på forskellige omvisninger, udfolde dine kreative evner i RAGNAROCKs værksted og bruge solskinsdagene i den levende og kreative bydel, Musicon.

Læs mere »
X