MUSEET FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR

Kom helt tæt på nogle af dansk musiks største navne, når Annika Aakjær, Steffen Brandt, Annisette Koppel, Flemming Rasmussen og Tim Christensen sætter ord på deres arbejde med musikken – og på den betydning, den har fået for eftertiden.

Clement Behrendt Kjersgaard er vært.

I samarbejde med historiemagasinet Æra indleder RAGNAROCK april 2023 en ny tradition: en årlig talkfestival, hvor vi retter mikrofonene mod musikkens største navne gennem de seneste årtier.

Oplev Steffen Brandt, Annisette Koppel, Tim Christensen, Flemming Rasmussen og Annika Aakjær i en række store artisttalks.

Vær med, når Clement Behrendt Kjersgaard sammen med kunstnerne tuner ind på afgørende øjeblikke, hvor dansk rock- og pophistorie har taget form.

På talk-festivalen, der finder sted over to dage, indgår foruden de store artisttalks også en lang række andre publikumsoplevelser, som vil blive offentliggjort over de kommende måneder.

Du kan allerede nu købe billet til de enkelte artisttalks

For en stærkt reduceret billetpris oveni kan du også besøge museets udstilling.

STEFFEN BRANDT

Mød sangeren og sangskriveren Steffen Brandt i samtale med Clement Behrendt Kjersgaard.
Fredag den 14. april kl. 13.00-15.00.

ANNIKA AAKJÆR

Mød sangeren og sangskriveren Annika Aakjær i samtale med Clement Behrendt Kjersgaard.

Lørdag den 15. april kl. 10.00-12.00.

TIM CHRISTENSEN

Mød sangeren og sangskriveren Tim Christensen i samtale med Clement Behrendt Kjersgaard.

Lørdag den 15. april kl. 14.00-16.00.

ANNISETTE KOPPEL 

Mød sangeren og sangskriveren Annisette Koppel i samtale med Clement Behrendt Kjersgaard.

Lørdag den 15. april kl. 16.00-18.00.

FLEMMING RASMUSSEN

Mød musikproduceren og lydteknikeren Flemming Rasmussen i samtale med Clement Behrendt Kjersgaard.

Lørdag den 15. april kl. 20.00-22.00

TID, STED OG PRIS

14. – 15. april

200,-/ artisttalk (+billetgebyr)

Unge 14-29 år (inkl.): 150,- /artisttalk (+billetgebyr)

Billetter købes via billetto.dk

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, Roskilde

Fotokreditering, fotos af Annisette Koppel, Flemming Rasmussen, Steffen Brandt: Kristian Grøndahl

Fotokreditering, fotos af Tim Christensen, Annika Aakjær: Pressefotos

FLERE NYHEDER OG ARTIKLER

RAGNAROCKs næste rockgigant bliver Volbeat

RAGNAROCK slår endnu engang dørene op til det succesfulde Rockgiganter og mikrobryg. Den 2. februar er det med Volbeat i det varme sæde, og både forhenværende bassist i bandet, Anders Kjølholm, og rockredaktør gennem 25 år, Steffen Jungersen gæster museet.

Læs mere »

Dansk pop og rock får sin egen årlige talkfestival – dedikeret til ”Historien bag musikken”

MUSEET FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR Facebook-f Instagram Youtube Dansk pop og rock får sin egen årlige talkfestival – dedikeret til ”Historien bag musikken” Steffen Brandt, Annisette Koppel, Tim Christensen, Flemming Rasmussen og Annika Aakjær er blandt de medvirkende, når museet RAGNAROCK i samarbejde med historiemagasinet Æra april 2023 indleder en ny tradition: Med en…

Læs mere »

Ny museumsinspektør på RAGNAROCK: Kunsten og kulturen er en lakmusprøve på samfundets tilstand

Anders Haahrs hjerte banker i takt med musikken – uanset om det er pop, rock, jazz eller hiphop. RAGNAROCKs nye museumsinspektør glæder sig til at åbne musikhistorien for alle og ikke mindst at sætte museets genstande og vores fælles bagkatalog i spil i den offentlige debat. For der er masser af viden og erfaring at hente, som kan gøre os klogere på tidens varmeste emner.

Læs mere »

Vi Taler Kun Om TV-2 – oplev podcast live på RAGNAROCK

RAGNAROCKs permanente udstilling er for nyligt blev udvidet med TV-2s gamle Lydstudie. Nu følger RAGNAROCK op og inviterer til en aften fuld af nørderier om TV-2. Makkerparret bag podcasten ”Vi Taler Kun Om TV-2” rykker nemlig ind tirsdag den 11. oktober for at optage en specialudgave af podcasten foran et live publikum på det guldbeklædte museum.

Læs mere »

Tag familien med på RAGNAROCK i efterårsferien

Skal hele familien have det sjovt, er RAGNAROCK et godt bud på en aktivitet til efterårsferien. Tag med på en helt ny omvisning, der går tæt på TV-2 og bandets arbejde med at finde frem til den helt rigtige lyd, og bliv klogere på lydindspilning gennem tiden. Eller kast jer ud i at teste, om I selv kan få succes som upcoming band.

Læs mere »

EN BØLGE AF BRITISK MUSIK SKYLLEDE IND OVER DANMARK

For 60 år siden udkom The Beatles’ første single, og i de efterfølgende år væltede den britiske musik ind over de danske grænser. Det blev kaldt en ”invasion”, men var heldigvis en langt fredeligere en af slagsen end den, der i disse tider finder sted på europæisk jord. Her får du overblikket over de vigtigste grupper, begreber og begivenheder i ”The British Invasion”

Læs mere »

MODTAG ARTIKLER SOM DENNE DIREKTE I DIN INDBAKKE.

TILMELD DIG RAGNAROCK’S NYHEDSBREV

X