MUSEUM FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR

Tag med på en medrivende rejse gennem musikkens og ungdomskulturens historie og udvikling fra 1950´erne og frem – en rejse der både engagerer, aktiverer og giver dig sved på panden.

RAGNAROCKs 1200 kvadratmeter store hovedudstilling består af 11 temaer, der præsenterer dig for fortællingen om, hvordan musikken og ungdommen gennem tiden har flyttet grænser og påvirket samfundet.

Eksempler på disse temaer er; Når musikken så lyset! – om lysets indvirken på musikken, Fanboys og Fangirls! – fortællingen om den sociale indflydelse Beatles og andre kunstnere har haft på unge fans og ”Kan musik ændre verden?” – et kig på musikken og kunstnernes sociopolitiske påvirkning.

Ud over disse udstillinger kommer du også tæt på Dans! Musikalske Strømme! Den røde tråd! Elektrisk intimitet! Jagten på den gode lyd!, Demoteket! og Verdens største kor!

AKTUELLE UDSTILLINGER

13.09.19 – 15.12.2020

SÅ KOM MED MIG - GASOLIN´ 1969-78

Kom med på et trip ind i en musik, der forandrer sin tid. Gasolin’ vader over Langebro med alle deres frække chicks og skæve christianshavnere. Ind i danskernes hjerter. De råber. De griner. De skaber. De gør den danske rockscene større. For selv om der er drøn på, drømmer man stort i Gasolin’. Drømme der sender Gasolin’ ud på en rejse fra hippiebuler til folkeeje i den bedste sendetid.

Gasolin’ synger om det, de ser uden for deres vinduer – men på deres helt egen måde. Musikken fortæller os, hvem Gasolin’ er. Den vækker noget i os – følelsen af Gasolin’.

I år er det 50 år siden et af dansk rockhistories største bands blev til. Det markerer  RAGNAROCK med særudstillingen “Så kom med mig – Gasolin’ 1969-78”.

A wop baba loo bop a wop bam boom!

Præmier, gode historier og quiz i indbakken hver anden uge.

X