MUSEET FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR

RUNDVISNINGER PÅ RAGNAROCK

Tag med på flere rundvisninger på RAGNAROCK og dyk ned i poppen, rockens og ungdomskulturens historie. Alle vores rundvisninger kan både lægges inden for RAGNAROCKs normale åbningstid og udenfor.

Se vores tilbud på rundvisninger herunder eller kontakt vores bookingafdeling og hør nærmere.


T: +45 51 70 70 71
E: booking@romu.dk

FASTLAGTE RUNDVISNINGER

Leder du efter en rundvisning, du blot skal købe billet til og ikke booke selv?
Se også

RUNDVISNINGER

RAGNAROCK HIGHLIGHTS

Tag med på en kalejdoskopisk rejse gennem ungdomskulturens udvikling fra 1950’erne og frem og få historien om, hvordan unge med musikken som lydspor har flyttet grænser og påvirket samfundet gennem forbrug, holdninger, stiludtryk og musik.

På turen rundt i udstillingen kan du slå dig løs som lysmester, opleve historien blive flettet sammen af lydbidder fra dansk musikkultur og høre mere om, hvorfor verdensmesteren i Rock ‘n’ Roll-dans 1957, Jørn Blach blev kaldt Gummi-Jørn.

Varighed: 1 time

Pris: 850 kr. ekskl. entrébilletter

Max: 20 personer

DET ER SVÆRT AT VÆRE SÅ GOD

Din hverdag er fyldt med hiphop. Der er rap i din radio, du går måske med sneaks eller en hættetrøje, og selv i dit sprog bruger du sikkert ord og udtryk, der har sin oprindelse i hiphoppens verden.

Som Hvid Sjokolade sagde det tilbage i 1996: ”Hiphop er mer’ end hva’ du ser.” Men hvad er så hiphop? Er det musik, et grimt sprog, store bukser? Er det mandschauvinisme, gangsterromantik eller et socialt projekt – et talerør?

I denne temaomvisning stiller vi skarpt på hiphoppens rødder og udvikling i Danmark. Det er fortællingen om en evolution, der skubbes frem af entreprenante unge.

Varighed: 1 time

Pris: 850 kr. ekskl. entrébilletter

Max: 20 personer

Hegnet er væltet!
Roskilde Festival 50 år

Ølbongen Morten Rævkart. Ånden fra 1992. Alien og Ko. Roskilde Festivals persongalleri er skævt og broget. Kom med på en guidet tour gennem 50 års magiske øjeblikke på Dyrskuepladsen i Roskilde.

Sammen kryber vi i ly for regnen under de smattede havepavilloner. Vi går bag om disken med de frivillige, og vi kommer helt tæt på scenens idoler. Vi gør det sammen med festivalens publikum. For publikum har altid været hovednavnet på Roskilde. Få fortællingen om en festival, der aldrig har stået stille, og som har sat blivende spor i smatten foran Orange og hos tusindevis af mennesker verden over.

Varighed: 1 time

Pris: 850 kr. ekskl. entrébilletter

Max: 20 personer

MUSICON HIGHLIGHTS PÅ 60 MIN.

MUSICON – bydelen der først rummede en betonfabrik, men siden 2008 har udviklet sig til et nyt, spændende og attraktivt område i Roskilde. De gamle industribygninger blander sig med ny arkitektur i international klasse – der er i dag virksomheder, foreninger, kulturaktører og grønne områder.

I 2016 åbnede RAGNAROCK på Rabalderstræde 16 på Musicon. Den ikoniske bygning beklædt med guldpyramider, er tegnet af det danske arkitektfirma COBE og det hollandske MVRDV.

Museets røde foyer er udgangspunktet for en guidet tur på Musicon, hvor vi gennem 60 min. hører om visionen bag Musicon, kommer forbi boliger, aktører og kulturinstitutioner – og lytter til historier om alt fra gadenavne, skaterpark med håndklappet beton og hallerne.

Varighed: 1 time

Pris: 1200 kr. 

Maks: 25 personer 

perfekt moedelokale Roskilde

MUSICON HIGHLIGHTS PÅ 30 MIN.

MUSICON – bydelen der først rummede en betonfabrik, men siden 2008 har udviklet sig til et nyt, spændende og attraktivt område i Roskilde. De gamle industribygninger blander sig med ny arkitektur i international klasse – der er i dag virksomheder, foreninger, kulturaktører og grønne områder.

Har I lyst til at udvide jeres omvisning på RAGNAROCK, med en introduktion til Musicon, så tag med på en halv times guidet tur på Musicon, hvor vi bl.a. hører om visionen bag Musicon, og tager en tur på Rabalderstræde til Rabalderparken og ser boliger, aktører og kulturinstitutioner – og lytter til historier om både gadenavne, skaterpark med håndklappet beton og hallerne.

NB: Denne tur kan kun bookes sammen med rundvisning på museet, eller booking af mødelokale på RAGNAROCK.

Varighed: 30 min

Pris: 475 kr.

Maks: 25 personer

PRISER

Alle priser er angivet eksklusiv entrépris som tillægges endelige pris.

Entrépris pr. person:
110 kr.
Grupperabat over 15 personer:
95 kr. per person.
Under 18 år:
Gratis
Studerende (studiekort forevises):
95 kr. pr. pers.

X