Oplev Young Flowers live – RAGNAROCK klar med endnu en Dunhammeraften

Young Flowers var et af de tidligste danske bands, der samlede tråden op herhjemme i Jimi Hendrix’ hårdt rockende og udsyrede stil.

Nu kan du opleve dem spillevende på RAGNAROCK, og de står ligeså skarpt, som de gjorde, dengang da ‘Peace, Love & Harmony’ var på alles læber.

Young Flowers eksisterede kun i tre år, fra 1967-70, hvor de udgav to plader, “Blomsterpistolen” i 1968 og “No. 2” fra året efter. Bandet bestod dengang af Peer Frost, Peter Ingemann og den nu afdøde Ken Gudman.

Nu er trioen tilbage igen med Frost, Ingemann og det nye skud på stammen, Hans Fagt, der blandt mange andre har spillet med Kim Larsen & Bellami.

Peer Frost var med i Peter Belli og Rivalerne helt tilbage, da der blev spillet “PIGTRÅD” i Hit House og på Bakken. I YOUNG FLOWERS 1967-1969 var Peer superguitaristen, der placerede trioen som det bedste progressive danske rockband. Frost har igennem årene markeret sit talent i et utal af bands, blandt dem Rainbow Band og Savage Rose.

Peter Ingemann var oprindeligt jazzmusiker, men via jobs med Peter Belli i slutningen af 1960’erne, blev der grundlagt en kærlighed til rockscenen, der gjorde Ingemann til el-bassist og sanger i Young Flowers. I årene efter Young Flowers fik Ingemann stor succes i duoformat med Niels Skousen og med Røde Mor. 

 

Lineup:

Peter Ingemann: Bas og Vokal

Peer Frost: Guitar

Hans Fagt: Trommer

 

Dørene åbner kl. 18.00

 

DUNHAMMERAFTNER på RAGNAROCK

Til Dunhammeraftner kan du opleve tre af hippietidens mest legendariske, danske rockgrupper spil-levende på RAGNAROCK: Steppeulvene (28/2), Young Flowers (30/3) og Beefeaters (11/5).

 

Tid – pris – sted:

30. marts 2023 kl. 19:00

Dørene åbner kl. 18.00

180 kr. (+billetgebyr)

 

Ragnarock

Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

X