maj, 2024

23maj19:0022:00FRONTSTAGE MED D:A:D19:00 - 22:00

Mere

Detaljer om arrangementet

Danmarks rockmuseum, RAGNAROCK, D:A:D og Nationalmuseet præsterer en hel aften, hvor vi går på opdagelse i fankulturens verden og diskuterer, hvorfor verdens største stilikoner er rock- og popstjerner. Udgangspunktet er D:A:D og deres historie som idoler med stil. Men vi kommer vidt omkring fra forskerens skrivebord til helt ind i superfansenes klædeskab.

Mød Jacob Binzer (guitar) og Laust Sonne (trommer) fra D:A:D, Sangerinde Pernille Rosendahl, Kunstner Torleif Hoppe, D:A:D superfan Mai Barslev og popforsker Rasmus Rosenørn.

Aftenens vært er den erfarne musik- og kulturjournalist, Niels Fez Pedersen. Undervejs vil DJ Rachel Poebe Davis forkæle ørerne med masser af ko-punk og rock.

Er du typen, der nægter at klippe håret, har skuffen fuld af band-t-shirts, rocker din hverdag med stil, eller har du undret dig over, hvorfor alle tilsyneladende ejer mindst et par jeans, så gør dig klar til en aften fyldt med læderjakker, fan-ekstase og masser af eyeliner. Musikere er nogle af de største forbilleder og deres stil har påvirket fans og verden omkring dem.

Fra Beatleshåret til D:A:Ds punkede denimlook og skrigende fans på forreste række til en Harry Styles koncert. Siden rockens ungdom har fankulturen været musikkulturens brændstof. Her eksisterer en verden fuld af rå DIY-kultur, fællesskaber – og ikke mindst kærlighed til musikken. På samme måde har rockmusikere gjort undergrundens subkulturelle udtryk til hverdagsmode, og haute couture designere har samarbejdet med kendte musikere for at skabe nye trends.

Café RAGNAROCK serverer kolde og varme drikke hele aftenen. Der kan tilkøbes en let servering i Cafe RAGNAROCK fra kl. 18.00.

 

Tid, sted og pris

Torsdag den 23. maj, 19-22 (dørene åbner kl. 18.00)

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

Pris: 175,-. Billetter købes på billetto.dk

Vært: Niels Fez

Gæster: Jacob Binzer, Laust Sonne, Pernille Rosendahl, Torleif Hoppe, Mai Barslev, Rasmus Rosenørn,

DJ: Rachel Phoebe Davis

Tid

(Torsdag) 19:00 - 22:00

Lokation

RAGNAROCK

Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

X