maj, 2024

16maj18:3020:30UDSOLGT: ROCKGIGANTER OG MIKROBRYG: Shu-bi-dua18:30 - 20:30

Mere

Detaljer om arrangementet

Den 16. maj stiller vi skarpt på hele Danmarks yndlings lejeonkel-orkester Shu-bi-dua, og dykker ned i deres helt særlige og ikoniske univers.

Drengene fra Det Grønne Område har til dato solgt over seks millioner album og er, i endnu højere grad end rivalerne i Gasolin’, blevet en sproglig og musikalsk del af danskernes DNA. Det var i de første 10 år og på de første 10 LP’er, Shu-bi-dua etablerede sig som Danmarks første egentlige postmoderne band: Ingredienser som revy, 60’ernes crazykomik, tegneserier, grillbar-kultur og amerikansk rock blev blandet i et udtryk, som på få år blev et helt sømløst tapet, som millioner af danskere har malet deres opvækst på.

Vi ledes trygt igennem aftenen af Thomas Ulrik Larsen der også spiller flere Shu-bi-dua-sange og dykker ned i humorens historie og begreber fra postmodernismen. Forbered jer på en aften med mange gode grin, pjat og poesi. En kærkommen lejlighed til at få frisket op på bandet, der viste, at oprør er uundgåeligt – også selvom man kommer fra det bedre borgerskab.

Thomas Ulrik Larsen er født og opvokset i musikbyen Roskilde og er en af Danmarks mest erfarne musikformidlere. Han var i mange år musikskribent for bl.a. Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM. Derudover er Thomas musikskolelærer, guitarist og sangskriver med fire album-udgivelser på cv’et under sit alias, Lysår.

Til Rockgiganter og Mikrobryg fortæller landets skarpeste musikformidlere om musikkens allerstørste navne. Volumeknappen bliver vredet godt rundt, når historierne udfolder sig i ord, billeder og musik på museet. Med til oplevelsen hører hver gang et godt glas øl, fra det ultralokale Musicon Mikrobryggeri, som brygger med håndkraft og høje mål for kvaliteten.

 


Tid, pris og sted

16 maj kl. 18:30-20.30

145 kr. (+billetgebyr)

Billetter købes via billetto.dk eller i RAGNAROCKs butik

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, Roskilde

Dørene til arrangementet åbner kl. 18.00.

Tid

(Torsdag) 18:30 - 20:30

Lokation

RAGNAROCK

Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

X