oktober, 2022

11okt18:3020:30Vi Taler Kun Om TV-2 – Liveoptagelse på RAGNAROCK18:30 - 20:30

Mere

Detaljer om arrangementet

Vi Taler Kun Om TV-2 er Danmarks Lykkeligste Podcast om Danmarks Lykkeligste Band. Hverken mere eller mindre. Værterne på podcasten dykker ned i TV-2’s bagkatalog og gennemgår samtlige udspil fra orkesteret, der har været lydtapet til danskernes liv i over fire årtier. Udover at lytte til og tale om hvert enkelt nummer på alle pladerne, er der også plads til en masse sjove anekdoter om bandet og et kig på anmeldelserne, som de lød i diverse aviser.

 

På RAGNAROCK indspiller Mikael og Morten afsnittet om opsamlingsbokssættet HITS, der udkom i 2004.  Det kommer blandt andet til at handle om Have A Cigar-studiet, som nu er en del af udstillingen på RAGNAROCK, og så har de to værter inviteret et par spændende gæster, blandt andre sportskommentator Dennis Ritter, der er meget stor fan og ikke er bange for at flette TV-2 citater ind i for eksempel sin kommentering af Tour de France.

 

For Mikael Strøm Eriksen og Morten Rosenberg Panduro har TV-2 været en tæt følgesvend siden ungdommen. Mikael fra begyndelsen af hans gymnasietid i 1984, hvor Nutidens Unge udkom, og hvor bandet sang om fester, fodbold og matematik – alt sammen noget, der også fyldte i Mikaels liv dengang. Morten faldt i gryden, da han hørte TV-2 på sin søsters walkman i en alder af otte år, og som voksen mødte han sin kommende hustru til en TV-2-koncert, og de har nu to drenge opkaldt efter to af bandets medlemmer.

 

TID, PRIS, STED:

 

11 oktober kl. 18.30-20.30

 

120 kr. (+ billetgebyrer). Billetter købes på billetto.dk.

 

Dørene åbner kl. 18.15

 

OBS. Udstillingen er slukket under arrangementet.

Tid

(Tirsdag) 18:30 - 20:30

X