VINTERFERIE på rockmuseet

Hold vinterferie på Danmarks rockmuseum

I uge 7 + 8 er der skruet maks op på volumenknappen, når hele RAGNAROCK vibrerer med vinterferie aktiviteter.

Tag de yngste med på familieomvisning og kreaværksted, eller slå jer løs på egen hånd i den spritnye spotudstilling. LYT. LIKE. DEL.

Få jer et overblik på siden her. 

Ny spotudstilling: LYT. LIKE. DEL.

Unges musik har alle dage været en torn i øjet på deres forældre. I spotudstillingen LYT. LIKE. DEL. undersøger vi unges lyttekultur. 

Hvordan opdager unge musik i en verden, hvor teknologi og platforme er i konstant forandring? Måske er de slet ikke så forskellige fra deres forældre og bedsteforældre. Måske ville The Beatles også have været kæmpestore på TikTok.

Tag en tur i museets spritnye spotudstilling i uge 7 eller uge 8, og oplev generationsmøderne. 

Læs mere om udstillingen her.

Familieomvisning: Rock og Rollinger

Kom helt tæt på poppens og rockens verden, når vi i vinterferien inviterer børnefamilier ind til en legesyg tur gennem RAGNAROCKs faste udstilling. Vi skal lytte til den fedeste musik, danse sjove danse og quizze.

Så tag din familie og bedste venner i hånden og kom en tur forbi RAGNAROCK!

Læs mere og køb billetter her.

Omvisning for voksne: RAGNAROCK Highlights

Tag med på en kalejdoskopiske rejse gennem ungdomskulturens udvikling fra 1950’erne og frem og få historien om, hvordan unge med musikken som lydspor har flyttet grænser og påvirket samfundet gennem forbrug, holdninger, stiludtryk og musik.

Læs mere og køb billetter her.

Kreaværksted for børn

Er du fan af Tobias Rahim? Synes du at Tessa er den sejeste? Eller drømmer du om at spille fodbold som Messi? Ligegyldigt hvem du er fan af, kan du i vinterferien komme forbi RAGNAROCK og designe dit helt eget fan merchandise.

Vi står klar med maling, glimmer, stempler og bunkevis af inspiration og meget mere, så du kan gå hjem med lige præcis den fan tshirt, æske eller silk- og foamclay figur du drømmer om.

Læs mere og køb billetter her.

Café RAGNAROCK

Når behovet for en pause melder sig, så står Café RAGNAROCK klar med både brunch og frokost, kaffe og kage. 

Se menu og book bord her.

Mangler du inspiration til resten af vinterferien? 

Så tjek de mange sjove ferieaktiviteter på ROMUs andre besøgssteder i Roskilde, Lejre og Frederikssund. 

Kom og vær med til at lege med i fastelavnslegene, eller hjælp Odin med at komme hjem, efter Loke har stjålet Slepiner. Eller tag med på Danmarks første lokomotivrejse

Læs mere her.

X