HACK IT

MIG OG MIT IDOL

RAGNAROCK

UNDERVISNING

OM

UNDERVISNINGSFORLØBET

Fankultur, DIY og idoldyrkelse.

Pop- og rockkulturen giver fans et frirum til at dyrke sig selv. Fankulturen viser musikkens betydning for modtageren, hvor sangere og musikere er forbilleder, som man kan spejle sig i. Sammen med andre fans opstår et fællesskab og et rum, hvor man har mulighed for at afprøve forskellige roller og identite-ter. Ligesom passionen for musikken har fået unge til at udtrykke sig visuelt, fordi de bare ikke kunne lade være. I dette forløb sætter vi fokus på fankultur, DIY, passion for musik og dyrkelse af idoler, og vi undersøger hvordan man kreativt kan udtrykke sit ‘fanskab’. Eleverne skal arbejde med fandyrkelse med udgangspunkt i deres egne idoler og bruge museets udstilling til at samle inspiration. I forløbet får ele-verne mulighed for selv at udtrykke, hvad fans og idoler er for dem. I tilknytning til forløbet på museet kan klassen arbejde videre med fankultur, idoler, idoldyrkelse, fanart og fanfiktion.

BOOK FORLØB PÅ

+45 51 70 70 71
eller via formularen herunder.
Hvis du ringer, hav da gerne samme informationer klar, som forefindes i formularen.

Varighed: 2 timer

Pris: 975DKK. Gratis for folkeskoler i Roskilde, Lejre og Frederikssund Kommune jf. aftale om gratis undervisning.  

Praktisk:

I er velkommen til at gå rundt i museets udstilling på egen hånd efter besøget, hvor det er lærerens ansvar at føre opsyn med klassen. Det er vigtigt, at I ved bookingen fortæller os om I vil besøge museet på egen hånd, så vi kan booke tid i udstillingen til jer.

INSPIRATION

MUSEETS UNDERVISNINGSFORLØB

MIX DIT HIT

Vi arbejder i ‘Mix Dit Hit’ forløbet med musikproduktion som kunstnerisk proces, med kreative påfund og skøre idéer, og vi prøver sammen at finde det helt rigtige hook.

Læs Mere »
X