Rundvisning for skoleklasser

ER I DER - ROSKIIIIILDE!?

RAGNAROCK

UNDERVISNING

OM
UNDERVISNINGSFORLØBET

Rundvisning for skoleklasser i
‘Smattens Magi – 50 års aftryk af Roskilde Festival’.

Ølbongen Morten Rævchardt. Ånden fra 1992. Alien og Ko. Roskilde Festivals persongalleri er skævt og broget. Igennem 50 år har Roskilde Festival været et af årets højdepunkter for forskellige tiders ungdomsgenerationer. Her skaber publikum et frirum, hvor unge har festet, skrålet, udfordret og formet deres identitet og skabt nye kulturelle fællesskaber. Kom med på en guidet tour gennem 50 års magiske øjeblikke på Dyrskuepladsen i Roskilde.

Sammen kryber vi i ly for regnen under de smattede havepavilloner. Vi går bag om disken med de frivillige, og vi kommer helt tæt på scenens idoler. Vi gør det sammen med festivalens publikum. For publikum har altid været hovednavnet på Roskilde. Få fortællingen om en festival, der aldrig har stået stille, og som har sat blivende spor i smatten foran Orange og hos tusindevis af mennesker verden over. På touren kommer vi omkring emner som identitet, fællesskaber, frirum og grænser.

BOOK FORLØB PÅ

+45 51 70 70 71
eller via formularen herunder.
Hvis du ringer, hav da gerne samme informationer klar, som forefindes i formularen.

Varighed: 1 time. N.B: Vi opfordrer til, at klassen afsætter tid til efterfølgende at se museet på egen hånd.

Klassetrin: 7.-10. klasse samt ungdomsuddannelser (STX, HF, HHX, HTX og VUC)

Pris: 675 kr. Gratis for skoler i Lejre Kommune, Frederikssund Kommune og Roskilde Kommune jf. aftale om gratis undervisning.

Fag: Historie, samfundsfag, musik (valgfag)

Praktisk:

Hvis I ønsker, at gå rundt i museets udstilling på egen hånd efter besøget og det er uden for museets almindelige åbningstid, skal det aftales med museet, når du booker forløbet.

INSPIRATION
MUSEETS UNDERVISNINGSFORLØB

MIX DIT HIT

Vi arbejder i ‘Mix Dit Hit’ forløbet med musikproduktion som kunstnerisk proces, med kreative påfund og skøre idéer, og vi prøver sammen at finde det helt rigtige hook.

Læs Mere »
X