MUSEET FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR

Ragnarock lynquiz - juni

Hvor meget ved du om dansk pop og rock?
Test dig selv i RAGNAROCKS lynquiz.

På hvilket Wafande nummer, kan man høre teksten: ”Høj på livet, glad for dig. Fri som en fugl, når du flyver med mig”?

Correct! Wrong!

MERE INFO: Wafande debuterede i 2011 med radiohittet ”Giv mig et smil”. Billede: Attribution-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-SA 3.0)Næste

Hvilket år udkom sangen ”Macarena” for første gang?

Correct! Wrong!

MERE INFO: Den spanske duo, Los del Rio, stod bag det originale nummer som blev et kæmpe hit i hjemlandet. Hittet nåede også til Miami, hvor radiovært John Caride havde forbud mod at spille musik på andre sprog end engelsk. Han sørgerede derfor for, at der blev lavet et remix med engelsk tekst, hvilket resulterede i at nummeret ramte top 10 i mere end 22 lande. Billede: Attribution-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-SA 3.0)

Hvem stod bag sangen ”Walking on Water” fra 2002?

Correct! Wrong!

MERE INFO: I 2004 stillede Zididada op til det Danske Melodi Grand Prix med sangen ”Prinsesse” og fik en anden plads. Vinderen blev Thomas Thordarson med ”Sig det’ løgn”.

RAGNAROCK LYNQUIZ JUNI
Op på hesten igen!
Følg med næste gang og se om det bliver nemmere!
Det er slet ikke dumt!
Næste gang rammer du 3 - det er vi helt sikre på!
DU ER ET GENI!
3 rigtige! Wow! Kan du gøre det igen næste gang?

Vil du have quizzer som denne direkte i din indbakke?

Så tilmeld dig RAGNAROCKs nyhedsbrev på få sekunder her.

Så deltager du samtidig hver måned i lodtrækningen om fede præmier.

FLERE NYHEDER

Ny museumsinspektør på RAGNAROCK: Kunsten og kulturen er en lakmusprøve på samfundets tilstand

Anders Haahrs hjerte banker i takt med musikken – uanset om det er pop, rock, jazz eller hiphop. RAGNAROCKs nye museumsinspektør glæder sig til at åbne musikhistorien for alle og ikke mindst at sætte museets genstande og vores fælles bagkatalog i spil i den offentlige debat. For der er masser af viden og erfaring at hente, som kan gøre os klogere på tidens varmeste emner.

Læs mere »

Vi Taler Kun Om TV-2 – oplev podcast live på RAGNAROCK

RAGNAROCKs permanente udstilling er for nyligt blev udvidet med TV-2s gamle Lydstudie. Nu følger RAGNAROCK op og inviterer til en aften fuld af nørderier om TV-2. Makkerparret bag podcasten ”Vi Taler Kun Om TV-2” rykker nemlig ind tirsdag den 11. oktober for at optage en specialudgave af podcasten foran et live publikum på det guldbeklædte museum.

Læs mere »

Tag familien med på RAGNAROCK i efterårsferien

Skal hele familien have det sjovt, er RAGNAROCK et godt bud på en aktivitet til efterårsferien. Tag med på en helt ny omvisning, der går tæt på TV-2 og bandets arbejde med at finde frem til den helt rigtige lyd, og bliv klogere på lydindspilning gennem tiden. Eller kast jer ud i at teste, om I selv kan få succes som upcoming band.

Læs mere »
X