MUSEET FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR

header-5

TRÆD IND I TV-2S LEGENDARISKE LYDSTUDIE

Bid for bid har vi flyttet TV-2s lydstudie ”Have a cigar” fra Steffen Brandts baggård i Aarhus til RAGNAROCK i Roskilde.

Oplev studiet, hvor ”Verdens lykkeligste band” skabte numre som ”Der går min klasselærer”, ”Kys bruden” og ”Kærligheden overvinder alt”.

Hør Steffen Brandt fortælle de bedste anekdoter fra studiet.

Og lav dit eget lydmix af TV-2s numre på udstillingens touch-skærme.

Denne video kan kun vises
hvis du accepterer cookies
Klik her for at acceptere cookies

TV-2s Lydstudie var ramme for produktionen af flere af TV-2s allerstørste hits.
Video: Flemming Davidsen, Mikkel  Bøgeskov Andersson og Mik Dahl /RAGNAROCK

Jagten på den fede lyd

TV-2s Lydstudie er den del af den faste udstilling “Jagten på den fede lyd”. 

Følg musikernes og producernes kamp for at finde frem til den helt rigtige lyd. Med de muligheder, der nu engang er til rådighed. 

Tag med gennem lydindspilningernes historie. Fra de rå, knitrende optagelser på toiletter og i garager, til den finpudsede lyd i de helt store pladestudier. Køb dine TV-2-varer her

I museumsbutikken og på webshoppen kan du helt eksklusivt købe TV-2-varer, som for eksempel hoodie og t-shirts. Fås kun på RAGNAROCK. 

 

Planlæg dit besøg

Når I besøger TV-2s Lydstudie kan I i sammen omgang gå på opdagelse i vores øvrige udstillinger. Tag for eksempel med på en rejse i 50 års aftryk af Roskilde Festival og oplev ungdomskulturens udvikling fra 1950’erne og frem til i dag.

Book en omvisning

Lad en af vores dygtige formidlere åbne fortællingen om lydstudiet sammen jer, når I booker en privat omvisning. Læs mere om mulighederne her

Spise og drikke

Café RAGNAROCK bager og laver alt fra bunden. Lige fra hjemmebagt brød og kager til hjemmepisket mayonnaise. I caféen kan du få brunch, frokost og aftensmad eller bare lidt at drikke. 

Tjek caféen åbningstider her

Praktisk info

Hele museet er tilgængeligt med el- og manuel kørestol via elevator til alle udstillingsafsnit. Det er muligt at låne en kørestol på museet.

Handikaptoilet forefindes i museets foyer. 

Ledsager til kørestolsbruger har gratis adgang til museet. 

Servicehunde må gerne medbringes på museet.

Museet er tilgængeligt med barnevogn, jf. ovenstående. 

I museets foyerområde er det mulighed for at opbevare overtøj og mindre tasker i aflåste bokse

Find vej og parkering

RAGNAROCK ligger i Roskildes “Rock City”, bydelen Musicon, ca. 30 minutters kørsel fra København. Vi er let tilgængelige med offentlig transport. Roskilde Station har regelmæssige forbindelser til København, Københavns Lufthavn og resten af Danmark. Gåturen fra stationen tager 15 minutter. Alternativt kan du tage bus 202A fra stationen. Du kan bruge “Rejseplanen” til at planlægge din rejse med offentlig transport fra hvor som helst. Musicon er en bydel i konstant udvikling. Derfor ændrer parkeringsforhold sig ind i mellem i takt med, at nye arealer bebygges. Du kan holde dig opdateret på parkeringsforhold og regler i området her

VIND PRÆMIER OG MODTAG SAMTIDIG ARTIKLER SOM DENNE DIREKTE I DIN INDBAKKE.

TILMELD DIG RAGNAROCK’S NYHEDSBREV

FLERE NYHEDER OG ARTIKLER

Et studie i fremskridt: ”Have a Cigar” fortæller musikhistorien fra 24 spor til uendeligheden

Lydstudiet ”Have a Cigar”, hvor bandet TV-2 gennem en årrække skabte nogle af deres største hits, er måske ikke så moderne. Men det virker, og det kan på levende illustrere, hvordan musik blev til for 25 år siden. Samtidig fortæller det historien om et band, der satte pris på langsomheden i det analoge, men som også overgav sig til den moderne teknologi.

Læs mere »

Sommerferie-sjov på RAGNAROCK

Det er sommer, det er sol, og der er feriesjov på RAGNAROCK. Det betyder fire uger med fuld skrald på spændende aktiviteter for både store og små. I ugerne 27-30 kan du få vækket museumsoplevelsen til live på forskellige omvisninger, udfolde dine kreative evner i RAGNAROCKs værksted og bruge solskinsdagene i den levende og kreative bydel, Musicon.

Læs mere »
X