RAGNAROCK Logo

MUSEET FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR

Vi taler kun om TV-2:
Oplev podcast live på RAGNAROCK

Af Stine Blegvad

Læsetid: 2 min.

RAGNAROCKs permanente udstilling er for nyligt blevet udvidet med TV-2s gamle Lydstudie. Nu følger RAGNAROCK op og inviterer til en aften fyldt med nørderier om TV-2. Makkerparret bag podcasten ”Vi Taler Kun Om TV-2” rykker nemlig ind tirsdag den 11. oktober for at optage en specialudgave af podcasten for et live publikum på det guldbeklædte museum.

Sjove anekdoter, facts og personlige fortællinger slippes løs, når makkerparret bag podcasten “Vi Taler Kun Om TV-2”, Mikael Strøm Eriksen og Morten Rosenberg Panduro, rykker ind på RAGNAROCK for at optage en særudgave af podcasten foran et live publikum. Foto: Pressefoto

”Vi Taler Kun Om TV-2” er Danmarks Lykkeligste Podcast om Danmarks Lykkeligste Band. Hverken mere eller mindre. Værterne på podcasten dykker ned i TV-2’s bagkatalog og gennemgår samtlige udspil fra orkesteret, der har været lydtapet til danskernes liv i over fire årtier. Ud over at lytte til og tale om hvert enkelt nummer på alle pladerne, er der også plads til en masse sjove anekdoter om bandet og et kig på anmeldelserne, som de lød i diverse aviser.

På RAGNAROCK indspiller Mikael og Morten afsnittet om opsamlingsbokssættet HITS, der udkom i 2004. Det kommer blandt andet til at handle om Have A Cigar-studiet, som nu er en del af udstillingen på RAGNAROCK, og så har de to værter inviteret et par spændende gæster, blandt andre sportskommentator Dennis Ritter, der er meget stor fan af bandet og ikke er bange for at flette TV-2-citater ind i for eksempel sin kommentering af Tour de France.

”På RAGNAROCK er vi utroligt glade for, at Morten og Mikael har lyst til at komme her og optage podcast-afsnit nummer 19”, fortæller publikumsmedarbejder Tine Moberg.

”Hvor vi i vores udstilling om TV-2s Have a Cigar-studie, formidler historien om bandets tidligere lydstudie som kreativt og kunstnerisk mulighedsrum, så zoomer Morten og Mikael i podcasten helt ind på TV-2s lange række af albums både før, under og efter studiet. Her formår de virkelig at få kombineret deres indgående viden om bandet og deres musik med personlige vinkler, relevante perspektiver og en ordentlig portion humor. Alt sammen noget, der efterlader én med en endnu større kærlighed til TV-2s musik”.

For Mikael Strøm Eriksen og Morten Rosenberg Panduro har TV-2 været en tæt følgesvend siden ungdommen. For Mikael fra begyndelsen af gymnasietiden i 1984, hvor Nutidens Unge udkom, og hvor bandet sang om fester, fodbold og matematik – alt sammen noget, der også fyldte i Mikaels liv dengang. Morten faldt i gryden, da han hørte TV-2 på sin søsters walkman i en alder af otte år, og som voksen mødte han sin kommende hustru til en TV-2-koncert. De har nu to drenge opkaldt efter to af bandets medlemmer.

Podcasten ”Vi Taler Kun Om TV-2” er foreløbigt downloadet mere end 30.000 gange.

TID, PRIS & STED:

11. oktober kl. 18.30-20.30

120 kr. (+ billetgebyrer) via billetto

Dørene åbner kl. 18.15

OBS. Udstillingen er lukket under arrangementet.

FLERE NYHEDER OG ARTIKLER

Vinterferie

I uge 7 + 8 er der skruet maks op på volumenknappen, når hele RAGNAROCK vibrerer med vinterferie aktiviteter.

Læs mere »

FRA RADIO LUXEMBOURG TIL TIKTOK: NY SPOTUDSTILLING LUKKER DEN MUSIKALSKE GENERATIONSKLØFT MELLEM UNGE OG DERES FORÆLDRE

Unges musik har alle dage været en torn i øjet på deres forældre. I en ny udstilling undersøger Danmarks rockmuseum, RAGNAROCK, unges lyttekultur. For hvordan opdager unge musik i en verden, hvor teknologi og platforme er i konstant forandring? Måske er de slet ikke så forskellige fra deres forældre og bedsteforældre. Måske ville Beatles også have været kæmpestore på TikTok.

Læs mere »

Historien bag musikken 2024

I april 2023 lancerede rockmuseet RAGNAROCK den nye talkfestival ‘Historien bag musikken – musikken bag historien’. Nu er fem hovednavne på plads til anden omgang, der finder sted fredag og lørdag 22.-23. marts 2024.

Læs mere »

DROP DET SLATNE ARGUMENT – KVINDERNE ER DER JO!

Med fotoportrætter af Stine Bramsen, Annika Aakjær, Lis Sørensen, Rebecca Lou, Lydmor og en lang stribe andre danske musikere sætter RAGNAROCK fokus på den skæve kønsbalance i den danske musikbranche. Den 8. marts åbner portrætudstillingen 50/50 på det statsanerkendte museum for pop, rock og ungdomskultur.

Læs mere »

En glascontainer fyldt med festivalmagi er ankommet til RAGNAROCK

Under hele Roskilde Festival 2022 låste den anerkendte producer og musiker Noah Rosanes sig inde 24 timer i døgnet i et mobilt glascontainerstudie og skabte det kollektive værk UNIFY sammen med 25 specielt inviterede musikere og i tæt samspil med festivalgæsterne udenfor. Fra den 10. februar kan du opleve UNIFYs magiske øjeblikke i lyd og levende billeder i den selvsamme container på RAGNAROCK.

Læs mere »
X