RAGNAROCK Logo

MUSEET FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR

volbeat er næste gigant i specialudgave af rockgiganter og mikrobryg

RAGNAROCK slår endnu engang dørene op til det succesfulde Rockgiganter og mikrobryg. Den 2. februar er det med Volbeat i det varme sæde, og både forhenværende bassist i bandet, Anders Kjølholm, og rockredaktør gennem 25 år, Steffen Jungersen gæster museet.

Gæsterne kan se frem til et brag af en aften i rockens navn, når rockredaktør gennem 25 år Steffen Jungersen, og forhenværende bassist i Volbeat, Anders Kjølholm, besøger RAGNAROCK den 2. februar. Fotokredit: John Mortensson / Gorka Photography

Årets første Rockgiganter og Mikrobryg lægger stærkt ud, når det den 2 februar kl. 18.30 skal handle om et af dansk rocks allerstørste navne: Volbeat – tilmed i en specialudgave.

”Denne gang gør vi lidt ekstra ud af det. Hvor der ved tidligere ”Rockgiganter og Mikrobryg” har været én musikformidler med særlig indsigt, som fortalte i lyd og billeder om aftenens band eller kunstner, har vi denne gang tilrettelagt det mere som en samtale. Oven i købet med et af bandets egne medlemmer som medfortæller,” forklarer RAGNAROCKs museumsinspektør Anders Haahr

At det netop er Volbeat, der kommer i selskab med andre danske og internationale giganter som David Bowie, Gasolin, Beatles og Madonna i RAGNAROCKs arrangementsrække, er ikke nogen tilfældighed:

Volbeat er et af de største danske bands, vi overhovedet har haft. Deres historie er helt unik, og derfor er det også en helt særlig mulighed at møde Anders Kjølholm i snak med Steffen Jungersen. Det er faktisk ’The Perfect Storm’” siger Anders Haahr om arrangementet.

Anders Kjølholm var bassist i bandet, fra da det blev dannet i 2001 og helt op til 2015. Han har altså været med i alt fra de mange lange arbejdsdage i øveren til de helt store koncerter. Han gæster aftenen sammen med Steffen Jungersen, a.k.a Dr. Rock, som var rockredaktør på BT i næsten 25 år. Jungersen har fulgt Volbeat helt fra start. Sammen med aftenens moderator, Anders Haahr, kan gæsterne se frem til en aften fyldt med dansk rockhistorie og røverhistorier.

Med til aftenen hører et godt glas øl, fra det ultralokale Musicon Mikrobryggeri, som brygger med håndkraft og høje mål for kvaliteten.

 

Til Rockgiganter og Mikrobryg fortæller landets skarpeste musikformidlere om musikkens allerstørste navne. Volumeknappen bliver vredet godt rundt, når historierne udfolder sig i ord, billeder og musik på RAGNAROCKs eventscene.

 

Tid, sted og pris

2. februar 2023 kl. 18.30

130 kr. (+ billetgebyrer) Billetter købes på billetto.dk

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde.

Dørene åbner kl. 18.00

Med i billetprisen hører én øl, sodavand eller vand pr. billet. I pausen vil der være mulighed for at købe vand i Caféen.

MODTAG ARTIKLER SOM DENNE DIREKTE I DIN INDBAKKE.

TILMELD DIG RAGNAROCK’S NYHEDSBREV

FLERE NYHEDER OG ARTIKLER

Historien bag musikken 2024

I april 2023 lancerede rockmuseet RAGNAROCK den nye talkfestival ‘Historien bag musikken – musikken bag historien’. Nu er fem hovednavne på plads til anden omgang, der finder sted fredag og lørdag 22.-23. marts 2024.

Læs mere »

DROP DET SLATNE ARGUMENT – KVINDERNE ER DER JO!

Med fotoportrætter af Stine Bramsen, Annika Aakjær, Lis Sørensen, Rebecca Lou, Lydmor og en lang stribe andre danske musikere sætter RAGNAROCK fokus på den skæve kønsbalance i den danske musikbranche. Den 8. marts åbner portrætudstillingen 50/50 på det statsanerkendte museum for pop, rock og ungdomskultur.

Læs mere »

En glascontainer fyldt med festivalmagi er ankommet til RAGNAROCK

Under hele Roskilde Festival 2022 låste den anerkendte producer og musiker Noah Rosanes sig inde 24 timer i døgnet i et mobilt glascontainerstudie og skabte det kollektive værk UNIFY sammen med 25 specielt inviterede musikere og i tæt samspil med festivalgæsterne udenfor. Fra den 10. februar kan du opleve UNIFYs magiske øjeblikke i lyd og levende billeder i den selvsamme container på RAGNAROCK.

Læs mere »

Steppeulvene, Young Flowers og Beefeaters spiller live på RAGNAROCK

MUSEET FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR Facebook-f Instagram Youtube Steppeulvene, Young Flowers og Beefeaters spiller live på RAGNAROCK Af: Stine Blegvad Oplev hippietidens mest legendariske, danske rockgrupper spil-levende på museet for pop, rock og ungdomskultur. RAGNAROCK planter tre ”Dunhammeraftner” i foråret – og kalder håbet frem. Flere af numrene fra Steppeulvenes album HIP vil kunne…

Læs mere »

RAGNAROCKs næste rockgigant bliver Volbeat

RAGNAROCK slår endnu engang dørene op til det succesfulde Rockgiganter og mikrobryg. Den 2. februar er det med Volbeat i det varme sæde, og både forhenværende bassist i bandet, Anders Kjølholm, og rockredaktør gennem 25 år, Steffen Jungersen gæster museet.

Læs mere »
X