MUSEET FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR

volbeat er næste gigant i specialudgave af rockgiganter og mikrobryg

RAGNAROCK slår endnu engang dørene op til det succesfulde Rockgiganter og mikrobryg. Den 2. februar er det med Volbeat i det varme sæde, og både forhenværende bassist i bandet, Anders Kjølholm, og rockredaktør gennem 25 år, Steffen Jungersen gæster museet.

Gæsterne kan se frem til et brag af en aften i rockens navn, når rockredaktør gennem 25 år Steffen Jungersen, og forhenværende bassist i Volbeat, Anders Kjølholm, besøger RAGNAROCK den 2. februar. Fotokredit: John Mortensson / Gorka Photography

Årets første Rockgiganter og Mikrobryg lægger stærkt ud, når det den 2 februar kl. 18.30 skal handle om et af dansk rocks allerstørste navne: Volbeat – tilmed i en specialudgave.

”Denne gang gør vi lidt ekstra ud af det. Hvor der ved tidligere ”Rockgiganter og Mikrobryg” har været én musikformidler med særlig indsigt, som fortalte i lyd og billeder om aftenens band eller kunstner, har vi denne gang tilrettelagt det mere som en samtale. Oven i købet med et af bandets egne medlemmer som medfortæller,” forklarer RAGNAROCKs museumsinspektør Anders Haahr

At det netop er Volbeat, der kommer i selskab med andre danske og internationale giganter som David Bowie, Gasolin, Beatles og Madonna i RAGNAROCKs arrangementsrække, er ikke nogen tilfældighed:

Volbeat er et af de største danske bands, vi overhovedet har haft. Deres historie er helt unik, og derfor er det også en helt særlig mulighed at møde Anders Kjølholm i snak med Steffen Jungersen. Det er faktisk ’The Perfect Storm’” siger Anders Haahr om arrangementet.

Anders Kjølholm var bassist i bandet, fra da det blev dannet i 2001 og helt op til 2015. Han har altså været med i alt fra de mange lange arbejdsdage i øveren til de helt store koncerter. Han gæster aftenen sammen med Steffen Jungersen, a.k.a Dr. Rock, som var rockredaktør på BT i næsten 25 år. Jungersen har fulgt Volbeat helt fra start. Sammen med aftenens moderator, Anders Haahr, kan gæsterne se frem til en aften fyldt med dansk rockhistorie og røverhistorier.

Med til aftenen hører et godt glas øl, fra det ultralokale Musicon Mikrobryggeri, som brygger med håndkraft og høje mål for kvaliteten.

 

Til Rockgiganter og Mikrobryg fortæller landets skarpeste musikformidlere om musikkens allerstørste navne. Volumeknappen bliver vredet godt rundt, når historierne udfolder sig i ord, billeder og musik på RAGNAROCKs eventscene.

 

Tid, sted og pris

2. februar 2023 kl. 18.30

130 kr. (+ billetgebyrer) Billetter købes på billetto.dk

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde.

Dørene åbner kl. 18.00

Med i billetprisen hører én øl, sodavand eller vand pr. billet. I pausen vil der være mulighed for at købe vand i Caféen.

MODTAG ARTIKLER SOM DENNE DIREKTE I DIN INDBAKKE.

TILMELD DIG RAGNAROCK’S NYHEDSBREV

FLERE NYHEDER OG ARTIKLER

RAGNAROCKs næste rockgigant bliver Volbeat

RAGNAROCK slår endnu engang dørene op til det succesfulde Rockgiganter og mikrobryg. Den 2. februar er det med Volbeat i det varme sæde, og både forhenværende bassist i bandet, Anders Kjølholm, og rockredaktør gennem 25 år, Steffen Jungersen gæster museet.

Læs mere »

Dansk pop og rock får sin egen årlige talkfestival – dedikeret til ”Historien bag musikken”

MUSEET FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR Facebook-f Instagram Youtube Dansk pop og rock får sin egen årlige talkfestival – dedikeret til ”Historien bag musikken” Steffen Brandt, Annisette Koppel, Tim Christensen, Flemming Rasmussen og Annika Aakjær er blandt de medvirkende, når museet RAGNAROCK i samarbejde med historiemagasinet Æra april 2023 indleder en ny tradition: Med en…

Læs mere »

Ny museumsinspektør på RAGNAROCK: Kunsten og kulturen er en lakmusprøve på samfundets tilstand

Anders Haahrs hjerte banker i takt med musikken – uanset om det er pop, rock, jazz eller hiphop. RAGNAROCKs nye museumsinspektør glæder sig til at åbne musikhistorien for alle og ikke mindst at sætte museets genstande og vores fælles bagkatalog i spil i den offentlige debat. For der er masser af viden og erfaring at hente, som kan gøre os klogere på tidens varmeste emner.

Læs mere »

Vi Taler Kun Om TV-2 – oplev podcast live på RAGNAROCK

RAGNAROCKs permanente udstilling er for nyligt blev udvidet med TV-2s gamle Lydstudie. Nu følger RAGNAROCK op og inviterer til en aften fuld af nørderier om TV-2. Makkerparret bag podcasten ”Vi Taler Kun Om TV-2” rykker nemlig ind tirsdag den 11. oktober for at optage en specialudgave af podcasten foran et live publikum på det guldbeklædte museum.

Læs mere »

Tag familien med på RAGNAROCK i efterårsferien

Skal hele familien have det sjovt, er RAGNAROCK et godt bud på en aktivitet til efterårsferien. Tag med på en helt ny omvisning, der går tæt på TV-2 og bandets arbejde med at finde frem til den helt rigtige lyd, og bliv klogere på lydindspilning gennem tiden. Eller kast jer ud i at teste, om I selv kan få succes som upcoming band.

Læs mere »

EN BØLGE AF BRITISK MUSIK SKYLLEDE IND OVER DANMARK

For 60 år siden udkom The Beatles’ første single, og i de efterfølgende år væltede den britiske musik ind over de danske grænser. Det blev kaldt en ”invasion”, men var heldigvis en langt fredeligere en af slagsen end den, der i disse tider finder sted på europæisk jord. Her får du overblikket over de vigtigste grupper, begreber og begivenheder i ”The British Invasion”

Læs mere »
X