RABALDER TALK

KVINDE MIN

9. SEPTEMBER
kl. 19:00 - 21:00

I 70’erne er Gasolin’ Danmarks største rockband, og vi skråler med på sange om Inga, Katinka, Smukke Linda og Nanna med den røde mund – og ikke mindst ”Kvinde min”. Med udgangspunkt i Gasolin’s samtid vil vi i selskab med bl.a. Anita Goth, der har arbejdet med køn og kultur gennem mange år og Line Münster-Swendsen, forsanger i Gasoline, tættere på kvinderne. Dorthe Chakravarty holder styr på trådene.

I 70’erne var der Gasolin’, men der var også kvinderock, kvindekamp og kvindefrigørelse. I dag er ligestilling, feminisme og kønsdebat stadig aktuelt. Til denne Rabalder Talk retter vi blikket på kvindebilledet som det fremstår i Gasolin’s tekster. Vi holder det op mod samtiden, mens vi også kaster et blik på det fra 2020.

Rabalder Talks giver dig en aften fuld af levende musik og gode historier. I bedste talkshow-stil leverer veloplagte gæster nye perspektiver og fængende fortællinger om Danmarks største rockband: Gasolin’.

TID, STED OG PRIS:

9. september kl. 19:00 – 21:00
170 kr. (+billetgebyr)

UDSOLGT

RAGNAROCKs butik.
RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, Roskilde

OBS: UDSTILLINGEN ER LUKKET UNDER ARRANGEMENTET

Grundet Covid-19 vil der ikke være frit pladsvalg.
Publikum henvises til pladser, der er afstemt til den gruppestørrelse de ankommer i.

DEL EVENT PÅ:
KALENDER

Liveoplevelsen lever videre i samlingen

år sidste akkord er klinget ud, og de klistrede fadøls-sjatter på gulvet skuret bort, eksisterer liveoplevelsen kun i publikums og bandets erindringer. Og dog. For plakater, setlister og andre genstande i RAGNAROCKs Malurt-samling indkapsler et hav af mulige fortællinger, som vil kunne foldes ud i fremtiden – netop fordi tingene er blevet museumsgenstande. I RAGNAROCKs Malurt-serie fortæller museumsinspektør Rasmus Rosenørn her om arbejdet med de mange genstande fra et af Danmarks mest populære livebands.

Læs mere »
X